reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marzec 2009

Dziewczyny zostaje mi się tylko pocieszyć że do Swiąt będziemy miały nasze maluszki przy sobie.
Kurde umyłam okna i zaczął padać deszcz jak pod górkę to już na maksa.

reklama
O kurcze to sory za pomyłkę a chcę się pochwalić że pan czop wyszedł inny niż zwykle bo z krwią jestem super dobrej myśli i ide wziąść ciepluchną kąpiel może będzie następny książe:-)

Mam małe plamienie po tym masazu szyjki, ale to mnie gin uprzedzał, że tak będzie i zeby się tym nie martwić. Skurczów zero i i nnych dolegliwości też brak. Raczej tej nocki nic się nie wykluje:no:
słyszałyscie o tej 13-latce, która została mamusią? O kurcze, ja to w wieku 13 lat pocałunku sobie nie mogłam wyobrazić i się bałam, ze sie nie bede umiała całowac "z języczkiem", wszystkie moje kolezanki wtedy to przezywały, takie dylematy miałysmy... A tu proszę, 13letnia mama:baffled:

moonik trzymam kciuki abyś jak najszybciej pojechała na porodówkę ;-) może jutro, byłabyś chyba pierwszą z marcóweczek która by urodziła w terminie :-)
KasiulkaW oo no to u Ciebie już chyba bardzo blisko spotkania z dzidzią ;-)

reklama
Moonik1 a może to właśnie Ty dzisiejszej nocy będziesz się cieszyć maleństwem ? ... nie nazwałabym tego intuicją...ale coś mi podpowiada, że lekarz wiedział co robi, że Twój stan to chwilowa cisza przed burzą :-D

Do góry