Evulek
Aktywna w BB
nika81, miałam aż dwa tygodnie przenoszoną ciążę i rodziłam dawno temu, zostawiono mnie na kilka godzin samą na porodówce (w nocy), to strach narastał i koło się zamykało-ból i przerażenie nie pomagały mi prawidłowo oddychać. do tego przy bólach z krzyża kazano mi leżeć na plecach!
nie martw się na zapas, położne Ci pomogą. są jednak inne czasy, kładzie się nacisk na poród po ludzku. wszystko będzie dobrze :-)
też ciągle coś dokupuję ale już w zasadzie koniec. i nie chcę dać się zwariować bo mam wrażenie, że dużo firm oferuje zbędne rzeczy i mnie naciąga
nie martw się na zapas, położne Ci pomogą. są jednak inne czasy, kładzie się nacisk na poród po ludzku. wszystko będzie dobrze :-)
też ciągle coś dokupuję ale już w zasadzie koniec. i nie chcę dać się zwariować bo mam wrażenie, że dużo firm oferuje zbędne rzeczy i mnie naciąga

już się nie mogę doczekać jak założę Gabrysi pierwszą sukieneczkę
...ta moja rodzinka to mnie dobija..
Lekarz mnie poinformował, że nawet jak mi minie termin porodu to do szpitala mam się zgłosić dopiero tydzień po terminie, bez żadnego skierowania. No chyba żeby mnie wcześniej coś niepokoiło to się zgłaszać, będą badać.