Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Studia tez fantastyczne, bardzo duzo praktyki co mnie cieszy- zobaczymy tylko potem jak to z praca bedzie. Strasza nas ze to praca na góra 5lat bo potem człowiek nie wydala psychicznie, a Ci co probuja dłuzej to sie własnie w takie potworki zamieniaja jak ci z Łodzi "łowcy skór"- ale ja narazie o tym nie mysle
moonik, ja mam to samo- wole chyba zeby mnie na pół rozerwało niz zeby mnie mieli kroic- poza tym nie lubie byc unieruchomiona, a przeciez do cc musza cie przynajmniej w połowie "sparalizowac"... Ja to bym wszystkich pogryzła ze złości ze sie ruszyc nie mogeCaro - kurcze z jednej strony zazdroszcze - ze jutro juz bedziesz po wszystkim. A z drugiej nie, bo ja cc sie panicznie bojeJestem cykor jesli chodzi o wszelkie operacje, rózne zabiegi jakos znoszę niezle, ale jak pomysle o rozcięciu ciała, to sie wzdrygam
![]()

Ja juz od dawna nie jezdze, nawet na krotkie trasy. Tylko ze 2 razy wracalm z imprezy, no ale maz siedzial obok. Nie mam do siebie teraz zaufania, do refleksu, do mojego ciala (jak mnie cos zakluje, to na chwile uwaga mi sie wyłącza) no i do wzroku.