Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Moj tata dzis stwierdzil ze mam bardzo madre dziecko, bo po co ma sie spieszyc jak zimno na polu i na spacerek go nawet nie wezme. No tak, dzidzia chyba najlepiej wie co robi... oby tylko nie trzeba jej było zmuszac do przyjscia na świat to bedzie dobrze
jak chodzę to się zginam w pół z bólu
już mam naprawdę dosyć. Gdyby nie ta wizyta u lekarza dzisiaj to myślałabym że coś się zaczyna, ale KTG nic nie wykazało, szyjka też nie gotowa... . Gosia ja też jestem zmęczona psychicznie
(fizycznie zresztą też) chciałabym chyba znać konkretną datę kiedy moja mała zechce wyjść do Nas :-) a nie tak czekać i się martwić czy to to czy jeszcze nie.
Bola mnie żebra ale na szczęście nic poz tym. dzis zaczynam 38 tydzień - więc w zasadzie juz mi chyba wszystko wolno...
jak mąż wróci to go w końcu na spacer wyciągnę. ale to dopiero jutro albo w niedziele... niedługo pocieszę się z tego stanu powrotu do wolności bo we wtorek mam iść do szpitala - pod warunkiem, że mnie przyjmą

.