reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marzec 2009

Witam
Od wczoraj jesteśmy w domku. Rana po cc w sumie już nie boli, ale jestem strasznie niewyspana. Muszę dojść do siebie;-)
Sandra jest malutka i grzeczna. Na jedzenie muszę ją budzić, bo ciągle by spała:-D, to chyba to czuwanie daje mi w kość.
Mam mleka dla trojaczków, więc co jakiś czas muszę bawić się w odciąganie...
Postaram się niedługo opisać swój poród i pobyt w szpitalu.
Pozdrawiam

reklama
Gosiu to dobrze że i u Ciebie coś się rusza:-) Zapewne wrócisz ze szpitala przytulając swoją Kruszynkę:-):-):-)

Nili cieszę się że już jesteś w domku:-) witamy z powrotem na forum:-) Jakie masz szczęście że malutka taka spokojna:-)

Gosia powodzenia. Wszystko będzie dobrze napewno. Ewelcia moze i przyjdzie tylko kiedy ???? tego nie wie nikt... cos mnie boli brzuch od rana byłam kilka razy w wc i jaks tak mi się tam coś dzieje... zobaczymy co moze to nic ale zobaczymy...

Mało Nas tu już zostało.... nie mam nawet z kim pogadać...

A ja dziś w jakimś smutnawym nastroju:-( do tego mdli mnie od rana...
Chcieliśmy z M. wybrać się do nowootwartego C.H. a tu niespodzianka - blokada założona na koło:crazy::crazy::crazy: tyklo ciekawe gdzie tu parkować jak miejsc nie ma!!!! Mieszkamy tu i parkujemy autko już dobre pół roku i dopiero pierwszy raz widzę że Straży Miejskiej cośtu przeszkadza. Akurat My musieliśmy iść na pierwszy ogień z założeniem blokady....wrrrrrr! Wieć efekt jest taki, że tylko ciśnienie nam się podniosło i nie pojechaliśmy na lody:crazy: A teraz trzeba cierpliwie czekać aż łaskawie ktoś tu przyjedzie i to coś zdejmie!!!!

karolka il eteraz w strazy taka przyjemnosc? przesadzaja z tymi blokadami tak samo u mnie na studiach bylo pod uczelnia studenci nie mieli gdzi eparkowac ale byl taki szeroki chodnik co mial z 6 metrow szerokosci wiec jak droga szeroki i sie stawalo z jednej strony wzdluz.. ale oczywiscie jezdzili co chwila i blokady zakladali.. chamy!

U mnie dzisiaj w kuchni sałatka jarzynowa wlasnie sie robi, czekam jedynie na jajeczka u gotowane i mężowi dam jutro do pracy. maly w koncu! usnął. daje troche popalic w dzien bo tylko na rekach chce byc noszony. trzymajcie sie wszystkie dzielnie i czekamy juz niedlugo na wątku o karmieniu, pielegnacji itd :-)

ja jeszcze dziś jestem, ale czy bede jutro tego nie wiem... bo coś b często twardnieje i napina mi się brzuch ucisk czuje na żebra i wogle jakos sie tak niepewnie dziś czuję.

no to wpadłam tu ostatni raz przed jutrem...chwilowo moje sliczne biureczko przeistoczy sie w przewijak wiec pewnie do kompa dorwe sie jak wróce ze szpitala...

ale dam wam znac co i jak...

karolka-to malta juz otwarta?? myslałam ze w weekend dopiero...

gosia-trzymam kciuki...

nika-kobitko-ty sie trzymaj i nie smutaj...ty masz jeszcze 3 dni do terminu a ja juz 10 dni po terminie:-D

nili-fajnie ze juz w domku jestescie

justinka-narobiłas mi apretytu na taka zwykła jarzynowa sałatke-moze zrobie dzis i zostawie małzowi na czas mojego wybycia do szpitala

ehhh...myslałam ze inaczej to bedzie wygladac, ze zacznie sie wszystko normalnie-jakies skurcze, bole, moze wody...a tu sie nic na to nie zapowiada...duopwato jakos sie czuje z tym ze mam miec wywoływany poród...nie boje sie czy cos takiego tylko po prostu dziwnie mi z ta mysla

no nic...uciekam przejrzec jeszcze inne watki i bede chowac lapka do szuflady na kilka dni

buziaki i trzymam kciuki za "normalne" akcje porodowe!

mordoklejka jakie 3 2 a prawie 1 dzień :). Pojade w piątek jesli nic się nie będzie dzialo na ktg i się zobaczy co i jak ...

3 mam kciuki powodzenia

reklama
Do góry