reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marzec 2009

:-)o.k. :-) Tylko po co same zaczynacie taki temat? Trzeba było zostawic bez odpowiedzi::tak:

pozdrawiam i miłego dnia brzuchatki;-)

reklama
Julia, mam nadzieję, że się nie obrazisz, ale poprostu Myfie napewno nie jest z tym dobrze, ze ktoś tak o niej pisze, nie chciałabym być na jej miejscu...

Mirosłava a dlaczego mam sie obrazić? Każdy ma swoje zdanie na ten temat:tak: i każdy "swoje racje" ma:tak:

Ale to nie miejsce na takie gadki:no:

Jak się czujesz? Bo mnie pogoda męczy i ciśnienie dzisiaj:tak: a synek od wczoraj za mną chodzi i mama, mama, mama i tak bez końca:-)

A ja mam potworne migreny. Trzyma mnie przez 3 dni atak a to już drugi w ciągu tygodnia! Help! Musze chodzić do pracy, mam tam sporo stresu i pewnie to przez to. Wzięłam dziś 2 apapy i nic.... Położyć się nie mogę, bo Magda sprawdza, czy oczy mi się otwierają:no:

Witam

Mirosłava a dlaczego mam sie obrazić? Każdy ma swoje zdanie na ten temat:tak: i każdy "swoje racje" ma:tak:
swieta prawda...

Anetka wspolczuje kochana, a kiedy masz wizyte u lekarza ?? dobrze ze apap mozna stosowac...
Ja wczoraj dostalam lekki w paczce z PL dla kobiet w ciazy nie duzo ale zawsze jak by cos sie przytrafilo nie musze biegac do lekarzy...;-)

Anetka współczuję dobrze wiem co to migrena, bolą uszy, zęby, oczy, głowe chce rozwlic i nic nie pomaga i trzyma kilka dni:wściekła/y: Trzymaj sie kochana

Ja do tego mam jeszcze problemuy z cisnieniem i wogóle masakra:crazy:

No tak to jest mój synek też mamie za bardzo nie daje odpocząć, a nie ma kto pomóc:no:

Witam!
Widze ze rozmowa sie troszke przeciagnela w sprawie MYFY,cholera SOFIK ma racje po co wyciagac cos z forum kwietniowego na marcowki-lipa!!!!

MORDOKLEJKA ciesze sie ze z dzidzia ok,a tak po za tym to fajnie sobie ja podgladalas,i jak dlugo:-)

Ja jak na razie tylko czaasami mam takie zachcianki,najpierw jem sledzia a potem ciastko jablko albo jeszcze cos innego:-)

ANETKA wspolczuje migreny,mnie przewaznie wieczorem dopadaja bole glowy,ale na szczescie same ustepuja.
Dzis jescze do pracy na 13 a jutro o 13 jedziemy na lotnisko i do PL:-)
Milego dzionka:-)

ludzie , no dajcie spokój, nie bedziemy tu chyba wyciagac, co i kto kiedy powiedział, a co kto inny na to pomyslał...zachowujmy sie jak dorosli...
wszystkie jestesmy tu w jednym celu...zeby przejsc ciaze w miłej atmosferze, moc sie wygadac, poradzic, pogadac o wszystkim i o niczycm....po co bedziemy sobie zycie komplikowac??

sprawa zamknieta już nie ma o czym mówić..usunęłam posta zeby juz wiecej nie było pytań...

czekam na siostre i juz mnie cos trafia bo młody mi zasnął a obudzic go bedzie ciezko....3 godzinki w dzien spi jak juz zasnie....zastanawiam sie jak go babki w przedszkolu budza ;-)

migrenowcą wspolczuje sama nie miałam ale moj maż miwewa wstretna przypadłość....

moj Hubert to samo robi jak chce sie polozyc na chwilke kaze miotwierac oczy i nie spac.....jak to bedzie z dwojka....podziwiam mmy ktore juz maja dwojke maluszków order dla takich mam...

ja zwykle mialam wysokie cisnienie teraz mam niskie dziwnie sie czuje i pewnie dlatego tez czasem helikoptery z rana mam....

reklama
Myfa ja mam skaczące ciśnienie raz bardzo wysokie a raz bardzo niskie, wczoraj nie mogłam oddychać tak mnie wzięło - masakra

Do góry