reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marzec 2009

a tak poza tym to własnie wróciłam z mezem od lekarza...i ja byłam i on, bo rano mielismy małe sensacje cisnieniowe...
na usg było fajnie, widzielismy dzidzolka bardzo dokładnie...liczylismy paluszki, obejrzelismy kregosłup, był zołądek wypełniony, czyli przewód pokarmowy w pełni sie wykształcił, był pełny pecherz czyli z nerkami wszystko ok, widzielismy dwie małe stópki...przez wiekszosc badania dzidzia głaskała sie po głowie, lizała paluszki....było fajnie, ale najwazniejsze ze wszystko ok, i z przeiernoscia karkowa, i z koscia nosowa, wymiary wieksze niz powinien....wg usg ma 13 tyg....
niestety nie mam zdjec bo sie dzidziol krecił strasznie i samo badanie trawło długo, bo prawie 30 min i było powolne, ale przez to dokładne

nastepne takie badanie bede miała w 24 - 26 tyg, wtedy zrobimy echo serduszka, dokładne pomiary wszystkich kosci itp

uciekam spac...

reklama
Powiem ze chora jest dla mnie ta cała sytulacja...
Po co wyciagac cos z forum kwietniowego na marcówki...
b to jest forum dla mama w ciazy a nie do kłotni i wyzwisk....

milej nocy

Ostatnia edycja:
Witajcie jestem jestem i WAS czytam .
Nie piszę za często ale jestem z WAMI.
U mnie oki samopoczucie powiedzmy że dobre.
Teraz mam urwanie głowy.
Rano z starszą córka do przedszkola, potem z młodszą na spacer, potem obiad ..........itd wczoraj udąło mi się umyć okna huuuuuuraaaaaaaaa;-)
Jutro idę do ginekologa trzymajcie kciuki strasznie się boję jak zawsze przed wizytą .
Tak bym chciała zobaczyć co nosze pod serduszkiem ale to chyba jeszcze za wcześnie zobaczymy co gin powie.
;-)
Smaki mam i to jakie ostatnio jadłam rogalik z ogórkiem i cebulą .
Wczoraj bylismy na gofrach z śmietanąa zagryzałam to kebabem od męża .Moja mama sie śmiała :-D:-D:-D i stwierdziła że ja sie nie uniosę jak będę tak jadła.Co zrobić jak tak mi smakuje :rofl2:

mamusia ja ostatnio też mam takie jakś dziwne zahccianki, wate cukrową przegryzłam chlebem ze smalcem i ogorasem - bedac na pikniku.... teraz mam embargo na slodycze wiec nie pokombinuje za bardzo....ale gofra bym zjadla mniam.....

ja mam blisko przedszkole sasiaduje z moim mieszkankiem wiec daleko nie jest.... z tym sprzatankiem to nie przesadzaj :-)

udanego weekendu kochane zmykam dzisiaj na długi weekend do teściów...

julia jest to dla mnie juz tak zenujące, jesli chcesz czytać to to zapraszam na forum kwietniówek...ja juz mam dosyc tego tematu i nie chciałabym przynajmniej zeby tutaj atmosfera była zaśmiecana...

reklama
Do góry