ewelcia86
Szczesliwa mama:))
Tak samo i jaale się zdziwiłam, że nam forum przeniesli...wchodzę jak zwykle, bez patrzenia a tu nagle tematy nieznajome, ludzie nieznajomi...dopiero po chwili zorientowałam ie, że to majówki...
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak samo i jaale się zdziwiłam, że nam forum przeniesli...wchodzę jak zwykle, bez patrzenia a tu nagle tematy nieznajome, ludzie nieznajomi...dopiero po chwili zorientowałam ie, że to majówki...
![]()

mąż był blady jak ściana i w nocy do lekarza. Leciało ze mnie ciurkiem ze skrzepami krwi wielkości dłoni
Naszczęście wszystko skończyło się dobrze. Teraz musze dojść do siebie i czekam aż w końcu to krwawienie się skończy
ale nic mnie nie boli
czy moze zawsze blizny sie czerwienia przy opaleniznie???
bo nie wiem czy jutro moge znowu isc
Ja nie chodze na solarium bo nawet nie mam kiedy i jak ale blizne mam czerwona.czy dwa miesiace po cesarce mozna zaczac chodzic na solarium??? bylam juz dwa razy i albo mi sie wydaje albo blizna sie zaczerwienilaale nic mnie nie boli
czy moze zawsze blizny sie czerwienia przy opaleniznie???
prosze o odpowiedzbo nie wiem czy jutro moge znowu isc
![]()

Boze jaki los jest niesprawiedliwy, straszne nieszczescia spotkały te kobiety,niektóre traciły dzieci w 7 8 iesiacu ale były tez 2 dziewczyny które straciły swe malenstwa w 41tc
bo jeszcze nie wywołano im porodu i malenstwa silne, zdrowe a owineły sie pępowiną i udusiły
I jeszcze te kobiety musiały je urodzic naturalnie, okrutne to bardzo
. Kurde po co ja tam właziłam!!!