*J*U*L*K*A*
Mama dwóch łobuzów:)
EVE w to niewątpie

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

.
.

.

.
trudno.Cycki mam za duże. a za tydzień welee mamy, ech... trudno.musze coś pokombinować bo na razie mamy kryzys w domoym budżecie i na zakupy nie mam co liczyc przynajmniej do czerwca. a wesele w maju, dzien póxniej komunia
. mnie pomaga w gbieniu kilogramów karmienie piersią i spaery - bo nie moge usiąść na ławce bo się mała zaraz wybudza więc łaże jak głupia. a do tego pies - trzeba mu patyka porzucać.. znowu robie brzuszki, i musze się pochwalić, że nawet już mogę nożyce zrobić - bo jakmówiłam po cc wogóle mi mięśnie ne pracowały i nie byłam w stanie zrobić ani brzuszków ani nożyc.
no i paznokcie też mam slabsze.
biorę witaminy ale po tej mojej anemii chyba musi sporo minąć żebym zaczęła wyglądać normalnie.
ale muszę poczeakć. teraz mam ochote na buty bo te moje do łażenia już się całkiem rozleciały.
zgubilam juz 16 kg i waze teraz 64 . Tez w nic sie nie mieszcze z dolnej partii garderoby bo niestety poszlo mi w uda i tylek. Kupilam sobie nawet orbitreka ale wiecie jak sie chce cwiczyc wiec narazie zaduzych rezultatów nie ma:-(Pozdrawiam was dziewczyny.
kiedyś (czyt. z 3 lata temu
) też sie bym w nia zmieściła, teraz to moge pomarzyć tylko:-
. Mam więc 5 dni na kupienie czegoś co sprytnie to wszystko ukryje, a nie będzie przy tym workiem, ale mam wymagania;-)
ja mam akurat chwilkę bo m z Zu oglądają wyścigi... ciekawe co Zu z nich rozumie, myślę, że się strasznie nudzi bo tata z nią nie pogada ale cóż... mnie się też nalezy chwila wolnego:-) dlatego nie będę jej ruszać - niech się tatuś wprawia, szczególnie, że mała co chwila domaga się uwagi. Tatuś sobie nie poogląda