EVE81
Zadomowiona(y)
Moje Maleństwo, ja mam około 170 cm, może nie za dużo ale przy wadze 50 kg to już jak wygłodniałe dziecko wyglądałam 
Adka usnęła ale w wózku
Godzine czasu walczyła w łóżeczku, płakała, aż prawie ochrypła. Dałam jej między czasie jeść (dorobiłam 30 ml, po tym jak zjadła 130), zjadła ale to jej nie uspokoiło. Wzięłam ją na ręce po tej godzinie, nadal kwilła, przysypiała, potem jeszcze kupę zrobiła, więc ją przebrałam i włozyłam do wózka. Zasneła, zaraz ją przełoże do łózeczka. Martwię się tym wszystkim, dlaczego ona ma teraz takie problemy z zasypianiem, o co chodzi?? Zawsze o 20 stej już spała. Wszystko się popieprzyło od tego szczepienia 

Adka usnęła ale w wózku
Godzine czasu walczyła w łóżeczku, płakała, aż prawie ochrypła. Dałam jej między czasie jeść (dorobiłam 30 ml, po tym jak zjadła 130), zjadła ale to jej nie uspokoiło. Wzięłam ją na ręce po tej godzinie, nadal kwilła, przysypiała, potem jeszcze kupę zrobiła, więc ją przebrałam i włozyłam do wózka. Zasneła, zaraz ją przełoże do łózeczka. Martwię się tym wszystkim, dlaczego ona ma teraz takie problemy z zasypianiem, o co chodzi?? Zawsze o 20 stej już spała. Wszystko się popieprzyło od tego szczepienia 
bo brzuszek zawsze mialam a reszta to chuchraczek
i cycki
trzeba w końcu się pogodzic z tą chorobą bo inaczej się nie da
i biednemu sie ulalo,co jest u niego zadkoscia.
.
ja też mam 170 wzrostu, moja waga jeszcze miesiąc przed ciążą wynosiła 55 kg, potem przytyłam 2 kg
ja nie wiem jak ja tego dokonam ale muszę się wziąśc za siebie. No i w końcu dietę wprowadzić, ale jak to zrobić jak co tydzień jakieś przyjęcia, imprezy są