reklama

Marzec 2009

ATsonia gratulacje
ja niby juz od 2 tygodni mam wage z przed ciazy, ale chcialabym zrzucic pozostalosci po pierwszej ciazy i z okresu dobromalzenstwa ...mozze uda sie wrocic do wagi jeszcze z estudiow haha ludze sie ale moze na diecie bezbialkowej sie uda....jeszcze z 10 kilo z zrucic...ech

ewelcia ale szybko podajesz malemu jedzonko stale fajnie .... ja od 4 miesiaca mojemu pierworodnemu podawalam no male on na piersi byl ,,,

Malenstwo fajnie masz ze mamcia na miejscu zazdroszcze nie ma to jak babcia :-)

reklama
madzik, faktycznie duży chłopczyk z Oliwierka. Ładnie się bawi, a te leżaczki to robią chyba furrorę tu na forum. Ada też go lubi ale głównie maltretuje tego kurczaczka z boku :-)

co do wagi, wczoraj wchodziłam i jest ok 56,5kg, czyli jeszcze 1,5 i będę zadowolona :tak:

U nas się rozpadało... A rano było słonecznie i gorąco - prawie 30st!!!:-)

Wyszliśmy koło południa na spacer - musiałam zajść do urzędu miasta i na bazarek, patrzę, a tam na bazarku film kręcą ;-) ekipa, kamery itp.. Ktoś przez megafon krzyknął żeby się naturalnie zachowywać:baffled: Może któraś widziała, taki serial na tvp1 "Ojciec Mateusz" noiedawno leciał. Trochę się zdziwiłam jak mnie Żmijewski minął w sutannie...:eek::eek::eek:

madzik mi tez waga stanęła:-( i nic nie pomaga a jem naprawde mało w ciągu dnia, do tego łykam Linee i guzik:-( do tego opieka nad dziećmi, jazda na mopach i duuuuuuuuuuuuuuzo sexu i nic:-(

Dominika to fajnie masz, może powinnaś postarać się o statystowanie :-)
Sara mój rekord 50 kg, ale to waga za mała do mojego wzrostu.

a u nas po burzy znów wyszło słoneczko, ide jeszcze na dworek.

Madzik-handel brata to branza kolekcjonerska.Trafil w nisze rynkowa idealnie.Nie moge podac szczegolow gdyz jest to watek publiczny a juz napisalam ze bede u brata (na czarno) robic:eek:
Julia-nie zazdroszcze z tym AZS synkow, ale ty silna baba jestes, o ja cie!

reklama
ewelcia86- aż z tego szczęscia zjadłam pączka z toffi :-D
:-D:-D:-Da ja w niedziele kebaba

ewelcia ale szybko podajesz malemu jedzonko stale fajnie .... ja od 4 miesiaca mojemu pierworodnemu podawalam no male on na piersi byl ,,,

:-)
Zaczelam jak maly mial 3,5m chociaz pediatra sugerowala ze moge zaraz jak skonczy 3m.
No i tez podaje kleik kukurydziany na noc i wydaje mi sie ze maly wreszcie zaczal przybierac wiecej bo jest jakis ciezszy.

Madzik Oli rewelacja-i jaki on duzy!
Zgadzam sie - sliczny chlopczyk:tak:

Wyszliśmy koło południa na spacer - musiałam zajść do urzędu miasta i na bazarek, patrzę, a tam na bazarku film kręcą ;-) ekipa, kamery itp.. Ktoś przez megafon krzyknął żeby się naturalnie zachowywać:baffled: Może któraś widziała, taki serial na tvp1 "Ojciec Mateusz" noiedawno leciał. Trochę się zdziwiłam jak mnie Żmijewski minął w sutannie...:eek::eek::eek:
:-D:-D:-D
Super tez bym go chciala zobaczyc:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry