reklama

Marzec 2009

reklama
Widzę Ewelcia, że Szymonek się rozkręcił z jedzonkiem:tak:, bardzo się cieszę!
Lenka co dzień też coraz więcej je, przedwczoraj 700, wczoraj 720ml, nie mogę się już doczekać słoiczków:-)

Madzik, obejrzałam filmik i jestem pod wrażeniem, jaki twoj Oli duży!!!:tak:Mam w doomu identyczny leżaczek, więc mam porównanie, Tadzik w nim to kruszynka. twój Oli też uwielbia tego grającego kota? Bo to Tadzika najlepszy przyjaciel, do zadnej innej zabawki tyle nie gada:-D niestety pani rehabilitantka powiedziala, ze ze względu na asymetrię do lezaczka lepiej go nie kłasc, ewentualnie na pol godziny w ciągu dnia (w sumie więcej go nie kladlam więcej, bo nie chcialam, zeby mu się znudzilo).

Ja cwicze te wlasciwe chwyty, jak powinnam malego podnosic i odkladac i jakos nie moge sie tego nauczyc:-( maly sie prezy, mnie boli kregoslup i kicha. mam nadzieje, ze jeszcze to jakos załapię i wycwicze sobie odruchy:baffled:

A Tadek ma dzis chyba jakos skok, chce jesc co 2 godziny i nawet na spacerze nie spal (zwykle spacer to jego dlugi sen w ciągu dnia). jak tak dalej bedzie jadl, to 1l mleka wydulda:eek:

jutro jedziemy z nim do pryuwatnej kliniki i bedziemy sie umawiac na operacje rozszczepu - trzymajcie kciuki, zeby sie udalo jak najwczesniej!!!

ATsonia - gratulacje!!!
No ja nie wiem ile ważę... nie mam wagi w domu, muszę się przejść do przychodni (to 2 kroki od domu) i się zważyć u mamy w gabinecie :-)
ale jak się ważyłam jakieś 3 tyg temu to brakowało mi 5kg do wagi sprzed ciąży (w ciąży miałam 30kg na+):wściekła/y:, ale chciałabym schudnąć jeszcze bardziej bo już przed ciążą planowałam jakieś odchudzanie, ale przyszła ciąża i nici z odchudzania były...:no:

Ja somoletem latałam dość często służbowo - kilka razy w miesiącu (głównie po polsce LOTem), więc się przyzwyczaiłam, ale najgorsze są właśnie te małe samoloty, które po polsce latają ATRki - kompletne złomy... A jeszcze koleżanka pracowała do niedawna w LOT i opowiadała, jak na częściach oszczędzają, albo nie robią przeglądów w odpowiednim czasie ze względu na oszczędności :angry:

Ewelcia-pewnie,jak wyjezdzacie to oproznijcie lodowke,my tez tak robimy.A na kolacje umyslilam na dzis b.skomplikowane danie-jajecznice z kielbaska i cebula:-D10 min roboty a do zmywania patelnia,2 talerze i czesc.
ATsonia-b.ci zazdroszcze spadku wagi.A paczek jak najbardziej Ci sie nalezy.ja narazie na minusie 2,5-3kg ale lykam Linea.W pasie widac mniejszy obwod ale w tylu i cyckach niet...A,no i mam przyklejony plaster antycellulitowy na tylku.A ze sciera tez biegam:tak:Haslo z jazda na mopach mi sie spodobalo-po co na nartach czy rolkach jak mozna na mopie:-D
Madzik-jeszcze sie nalatasz:tak:
Nika-u nas w Lodzi tez pogoda obledna.Pada co 2h a pomiedzy deszczem swieci slonce...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry