Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

uzaleznienie.

szczesliwy.
.

..

ale ja glupia nie jestem a on myslal ze ja uwierze

współczuję:-( też byłabym zła
co chwilę pada... jak m wróci chyba wyciągnę go do jakiegoś centrum handlowego. Muszę sobie spodnie dresowe kupić.
mam nadzieję że to nic poważnego ale raczej nie powinno tak być. Lepiej skontroluj to u ginka...
. Wierzę mocno, że pogoda będzie i będą się "pasły" w sadzie
.będą się "pasły" w sadzie.
QUOTE]
kaczuszka ja wczoraj mylam podloge na kolanach i szorowalam dywan w pokoju bo m wywalil troche jagod a ja w to weszlam bo nie zauwazylam i na wieczor mnie strasznie brzuch bolal,nie moglam sie ruszac ale plamienia nie mialam.
A ja musialam pranie w rekach robic,pralka sie popsula.
Ten glupi osioł wsadzil spodnie a razem z nimi scyzoryk i ten nozyk poprzecinal ta gume w srodku i pralka sie leje
jak dobrze ze w piatek do PL.,za nim wrocimy pewnie pralka bedzie nowa albo ta guma wymieniona.
Zreszta nie wiem bo on za czasto nie pierze,majtki raz na 2miesiace
Ale sie wam zale dzisiaj.
Maly spi na dworku,a ja zajrzalam do was ale lece cos zdzialac tylko nie wiem comoze TV obejrze
![]()
haha.Najpierw stoisz w kolejce w rzedzie i bedzie znc numer wjazdu ktory Wam podadza.Nastepnie wjedziecie autem na prom pod poklad(pokieruja Wami ).Nastepnie opuszczacie autko i idziecie razem wszyscy na gory poklad,pamietaj numer deku na ktorym stoi wasze auto bo jest ich kilka
.
,ludzi rzucalo po scianach,toalety byly zajete
hhaha duzo ludzi korzystalo,w knajpach nikt nic nie jadl
bo ludzisk sie bali ze oddadza potrawy spowrotem.Kolejnym razem silnik jeden padl i krazylismy u wybrzezy Francji 3,5 godziny

,ludzie juz sie bali -doslownie Titanic
haha.Pamietam jedna Niemre co siedziala i wyla jak szalona ze my utoniemy
.Pomijajac te dwa razy bardzo lubie takie przeprawy przez kanal:-).
,ten to ma melodie

.buhaaahhaa, buhahahaWierzę mocno, że pogoda będzie i będą się "pasły" w sadzie.

Zreszta nie wiem bo on za czasto nie pierze,majtki raz na 2miesiace![]()

jak ktoś tak może życ
nie mam pojęcia

chyba nie ma takiej osoby co by w to uwierzyła no nie? ciekawe czy żyje taka na swiecie
będą się "pasły" w sadzie
dla mnie było
ekstra:-) uwielbiam takie morze pełne, choć nie powiem na początku jak zobaczyłam tylko morze i nic wiecej to sie trochę bałam:-)

ale pgoda u nas strasznie zmienna jest i co chwila inna. Może to dlatego

) a potem o 12.30 stawiam mu obiad i o 13 wychodzi z domu.Ja to uwielbiam harmonogramy-wtedy gitara gra i wszystko jest jak ma byc.Mezowi nie zaxrroszcze bo Julek zaczela spiewac dzis do zabawek juz o 4tej(zazwyczaj robi to o 5tej),wiec obudzilam m.by ja nakarmil i przewinal (bo ja chora),potem o 8 a potem na dowidzenia jeszcze o 12 przy niej sie uwijal
Teraz julis zasnela na macie, o 16 bedzie jadla wiec ja nakarmie i przewine bo sama w domu jestem rzecz jasna.Ale ogolnie mam czas i sie obijam-glownie na forum i allegro
\