reklama

Marzec 2009

Witam a my juz po spacerku (z babcia;-)) troche pochodzilysmy bo mala caly czas spala:szok:(co zadko sie zdaza) no ale przed wyjsciem zjadla 160ml:szok: (najpierw ledwo co wsunela 100ml a jak zaczelam ja ubierac..czuje ze ja ubieram grubiej i nagle glodnieje:eek::baffled: i zjadla jeszcze 60ml:-D) Aaa no i mamusia z babcia po drodze zjadly jeszcze po kebabiku (tez zglodnialy hehhe):-p:-D
Teraz mala lezy sobie grzecznie i jeszcze jesc nie wola:eek: a jadla o 12.30-13.00
Chyba zaraz jej dam:baffled: czy lepiej poczekac??

reklama
M*R* potem m mi powiedzial jak jest na promie a z tymi wioslami to zartowal:-D
Raczej nie mam choroby morskiej.

A jak kiedys lecielismy Cenralwingsem i siedzialam przy oknie a tam skrzytlo zaczelo sie rozwalac dobrze ze juz w PL bylismy i podchodzilismy do ladowania,bo inaczej chyba ta blacha by odpadla:baffled:.
Najgorzej wspominam ladowanie w Łodzi na lotnisku i w Anglii(Nottingham-nie wiem czy dobrze napisalam:-p)ale jakos przezylam.

Sara ale z ciebie zoneczka,ja nie mam pomyslu co dzis na kolacje,musimy zjesc to co zostalo w lodowce bo i tak jedziemy;-)

a ja samolotem jeszcze nigdy nie leciałam:no: buu:-(
Moje Maleństwo to Twoja mama jest u Ciebie w Oslo?
a suwaczek faktycznie coś źle działa!!!! wrrr

Ostatnia edycja:
Czesc Kobietki- muszę się Wam pochwalić, bo to dla mnie ogromna radość!!! :-Dwchodze dziś na wagę i co widze??? jeeeeeeeeee!!!!!!!!! :-)waga sprzed ciąży!!! normalnie szok!!! bez zadnych diet, tylko dużo spacerów i jazda na mopach- codziennie sprzątam mieszkanie od stóp do głów :laugh2:

ATsonia gratuluje:-)
Mi nadal 10 kg bo waga stanęła ale przybrałam prawie 30 dychy wiec cudów w 3 msc się nei spodziewam:baffled:
czy komuś też waga stanęła? czy ja d=biedna juz sama zostałam tylko:sorry:??

Gratulacje ATsonia:-) Ja dziś też wejdę, zobaczymy...
A ze spacerku nici, bo Lenka wstała po 15, zjadła i ... tak się rozpadało, że nie ma narazie szans na wyjście:-( Śpiąca królewna- przespała super pogodę i spacerek:-), może się jeszcze wypogodzi...

ATsonia ale niespodzianka:tak:
Ja tez mam juz wage z przed ciazy ale to dzieki diecie.
Teraz juz nie trzymam sie tak kurczowo diety bo juz mam dosc,po powrocie z PL moze znow cos wymysle.

Madzik napewno jeszcze bedziesz miala okazje leciec samolotem.
Osobiscie wole bardziej start niz ladowanie,turbulencji nie nawidze:baffled:.

Jak pierwszy raz mialam leciec to pytalam kolegi jak to jest?bo on akurat wrovil z Norwegii.
Kit mi wciskal ze trzeba najpierw maske zalozyc,podpiac sie bod tlen i butle z tlenem zalozyc na plecy:-Ddo tego jeszcze okulary i jakis plaszcz czy cos:-D:-D:-D-nie uwierzylam.

Moj maly zjadl pol sloiczka zupki za godzine wciagnal 150ml mleka zlapal 5min drzemke a teraz sie cieszy:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry