reklama

Marzec 2009

reklama
Normalnie brakuje kogos kto mnie w dupę kopnie to się moze za cos wezmę i chociaż ogarnę chatę o obiedzie juz nie wspomnę :-)

Męża nie ma a zony harcują:-D
Dobra Maniulka czas sie brac do roboty!!
Ja musze jakiś obiad nastawić bo wieczorem jedziemy na USG z Olim do ortopedy, mam nadzieje że bedzie jednak poprawa.

A ja się pochwalę ze moja siostra zdała prawo jazdy:-):-):-)
taka jestem z niej dumna ze szok:-)
moja bratowa chyba już doszczętnie się załamie bo zdawała już 5 razy i nic:-( Brat jej będzie suszył za uszami:-D
ale to widać że podrygu do kierownicy raczej nie ma:no:
czasem tak bywa:no:

Wiecie co?? FORUM naprawde uzaleznia!!:-D
Ale bardzo się cieszę że Was mam:-D

Ja też dziś mam dzień leniucha:baffled: wstawiłam zupę kalafiorową i sama się robi a ja ciągle jeszcze w piżamie siedzę:-)
dziś mamy 8 rocznicę pierwszej randki:-D:-D:-D muszę wymyślić coś fajnego na wieczór:-)

Witajcie
ja tylko na chwilke powiedziec ze dotarlismy do Kudowy:-) Nadia cała droge prawie przespała:-) a tak sie bałam ze bedzie płacz bo ona nie za bardzo lubi fotelik;-) Początkowo chcielismy jechac przez Niemcy ale znajomy mówił ze w Polsce droga w miare dobra wiec jechalismy przez Polske i ... lipa:wściekła/y: Wiekszosc drogi tylko jeden pas, czesto bez pobocza co chwila tiry wiec sie umeczylismy:wściekła/y: Hotelik jest sliczny, martwi mnie tylko to ze nic nie schudne bo takie tu pysznosci ze hoho:-D Posiłki w formie bufetu szwedzkiego i tyle dobrych rzeczy ze ciezko sie na cos zdecydowac:-D:-D:-D Ja nie mam silnej woli i samodyscypliny wiec z wczasów zaniast odchudzona to pewnie przywioze dodatkowe kg:sorry: No ale nic, uciekam zwiedzac miasteczko, wieczorem bede miała wiecej czasu wiec nagrobie forumowe zaległości

widzisz Maniulka miałam iść a ja dalej forum oblegam:-D uzaleznienie:-D masakra:-D
Ja Oliwiera juz wycałowałam, bo przeciez nasze dzieci z tego samego dnia są:-)

Na dzien tatusia już prezencik drobny kupiony:tak: Oraz inne body i pajace:tak:
Kupiłam mu już na 74:szok: to jest 6-9 msc
bo w 68 sie już prawie nie mieści:baffled: jak go zmierzyłam od czubka glowy do piętki to ma 71 cm:szok:
Może to po Zbyszku taki wzrost??:tak: na szczescie na szerokość nie ma problemu żadnego bo 68 sa nawet troche za luźne:baffled:
Ja mam tylko 165:laugh2:

Maniulka moja jak na poczatku zobaczyla ze ma raczki to wlasnie trzymala je bardzo blisko buzi a przy tym robila strasznego zeza:eek: Teraz juz zeza tak nie robi ale raczki czasami trzyma jeszcze tak blizko buzki chociaz czesciej interesuja ja juz zabawki, potrafi sie jedna jakas zabaweczka bawic kolo pol godziny a czasem nawet dluzej:-) a przy tym jak z nimi rozmawia:-D piszczy krzyczy:-D

Normalnie brakuje kogos kto mnie w dupę kopnie to się moze za cos wezmę i chociaż ogarnę chatę o obiedzie juz nie wspomnę :-)
co racja to racja:-D:-D:-D
ja siedzialam godzine az wielmozny pan zechce jesc:baffled:
przed 9 sie darl ze glodny to mu zrobilam i zjadl 30ml i sie wyglupial troche tez przysypial to siedzialam kolo niego zeby sie zdrzemna to na spiocha go nakarmie i ksieciunio teraz (po 10)zdecydowal ze jest glodny:eek::laugh2::happy:
Zrobilam mu 180ml ciekawe czy wciagnie,moze i tak bo od wczoraj 21 wciagnal tylko 50ml:crazy:.

A tak wogole to nie chce mi sie nic robic a co ja jestem parobek jakis do cholery jasnej!!!!
Mieszkamy z Irolem mlody gosc (28lat) a taka swinia ze sie w glowie nie miesci:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Rano zasral kibel i nie ma kto wyczyscic:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:wkurzona jestem bo ja mam ciagle sprzatac:angry::angry::angry:.
nie sprzatam jade do PL w piatek,leje na to:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
sorki za wyrazenia ale zla jestem na maxa.
Czasami Lazi w butach a ja odkurzam wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
Przyzwyczailam sie bo wszyscy Irole to brudasy,w domu w butach na lozku w butach ah brak slow.
Syf w pokoju jak sie patrzy,teraz zamyka pokoj na \klucz nie wiem po co chyba zebym mu balaganu nie ukradla

reklama
Madzik a na suwaczku jest ze maly ma 3 miesiace i 2 dni:eek::-p No i nie zly ten Twoj maluszek - roz.74:-):-D

My tez mamy juz bilet zamowinony do PL ... na 18 lipca:-D jeszcze kawal czasu..
Ewelcia wspolczuje tego lokatora..:crazy: Na szczescie my mieszkamy sami.. bo ja to chyba bym go zjeb***

Kitki odpoczywaj a nie nadrabiaj:tak:;-):-)

Ja tez mam dzis takiego lenia ze glodna jestem a nie chce mi sie nawet nic zrobic:eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry