Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Normalnie brakuje kogos kto mnie w dupę kopnie to się moze za cos wezmę i chociaż ogarnę chatę o obiedzie juz nie wspomnę :-)

Wiekszosc drogi tylko jeden pas, czesto bez pobocza co chwila tiry wiec sie umeczylismy
Hotelik jest sliczny, martwi mnie tylko to ze nic nie schudne bo takie tu pysznosci ze hoho
Posiłki w formie bufetu szwedzkiego i tyle dobrych rzeczy ze ciezko sie na cos zdecydowac

Ja nie mam silnej woli i samodyscypliny wiec z wczasów zaniast odchudzona to pewnie przywioze dodatkowe kg
No ale nic, uciekam zwiedzac miasteczko, wieczorem bede miała wiecej czasu wiec nagrobie forumowe zaległości
uzaleznienie
masakra
Oraz inne body i pajace
to jest 6-9 msc
jak go zmierzyłam od czubka glowy do piętki to ma 71 cm
na szczescie na szerokość nie ma problemu żadnego bo 68 sa nawet troche za luźne

Teraz juz zeza tak nie robi ale raczki czasami trzyma jeszcze tak blizko buzki chociaz czesciej interesuja ja juz zabawki, potrafi sie jedna jakas zabaweczka bawic kolo pol godziny a czasem nawet dluzej:-) a przy tym jak z nimi rozmawia
piszczy krzyczy
co racja to racjaNormalnie brakuje kogos kto mnie w dupę kopnie to się moze za cos wezmę i chociaż ogarnę chatę o obiedzie juz nie wspomnę :-)

.

wkurzona jestem bo ja mam ciagle sprzatac

.

No i nie zly ten Twoj maluszek - roz.74:-)
jeszcze kawal czasu..
Na szczescie my mieszkamy sami.. bo ja to chyba bym go zjeb***
;-):-)