magda19lenka
MTM
Ivaz ja też ja też poproszę o ebooka
Tez ci wyslę email na priva:-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie gdybyś dała jej trochę pomarudzić to by zasnęła samaSara - Julita na macie bosko wygląda! Natalia nie umie tak sama zasnąć, o 14.00 widzę, że przestała kopać nóżkami i gadać do lusterka na macie, leży spokojnie i trze oczka - no i wzięłam ją do wózka na pole - za moment spała. Nie wiem, czy jak bym ją zostawiła na tej macie czy by zasnęła - raczej zaczęła by marudzić...
No ja na razie się nie zastanawiam to jest 2 więc jest jeszcze sporo czasu narazie karmie cycem a później zobaczymyNo bo ja się zastanawiam co ja mam zrobić z tym mlekiem HA bo szkoda mi wyrzucić![]()
No ja na razie się nie zastanawiam to jest 2 więc jest jeszcze sporo czasu narazie karmie cycem a później zobaczymy