madzik_
Fanka BB :)
witam:-)
My po porannym spacerze, o 8 zerwaliśmy sie z łóżek(ja i Oliwier:-)) i kilka km zrobione;-)
Oliwier też dzis niedobry
zasnął z wielim rykiem, bo był tak niedobry ze go zostawiłam w łózeczku i z krzyczenia aż zasnał i śpi juz 3 godzine
na rękach źle, na macie źle,w leżaczku źle
wiec zasnał w końcu w łózeczku....
Caro jak Dominik śpi osobno w pokoju to skąd wiesz ze się budzi?macie nianie na noc włączoną? kurde ja mam jego pokój za ściana ale napewno bym nie słyszała że się budzi
a mnie znowu wkurzyli Ci znajomi o których Wam ostatnio pisałam ze wystawili nas do wiatru z odwiedzinami
mieli dziś oglądać znowu niedaleko działki i podwieźć nam to zaświadczenie do chrztu,(miało byc na 2 tyg przed chrzcinami
i co?? zadzwonił rano chrzestny i powiedział że działki dopiero w piątek jadą oglądać bo im się przesunęło spotkanie i ze wtedy nas odwiedzą, a zaświadczenie to chce sie na mieście umówić aby je mąz odebrał..
dobrze ze gadał z moim mężem bo bym go zwyzywała
Oczywiscie miejsce zaproponował takie że mój mąż musi przejechac przez całą warszawe(50 minut do godziny), a on do tego sklepu gdzie mają sie spotkac ma 5 minut od domu!!!!
a mój mąż też dupa że tak się zgodził
Jednym słowiem my to tylko do odwiedzenia jak sa gdzies w pobliżu
miło no nie??
a myślałam że to prawdziwi przyjaciele i dlatego chcieliśmy go na chrzestnego:-
sad:

teraz żałuje chyba tego wyborą, ale przecież już nie zmieni..
Kolejny raz już sie na nich tak zawiedliśmy...:-
-(
My po porannym spacerze, o 8 zerwaliśmy sie z łóżek(ja i Oliwier:-)) i kilka km zrobione;-)
Oliwier też dzis niedobry

Caro jak Dominik śpi osobno w pokoju to skąd wiesz ze się budzi?macie nianie na noc włączoną? kurde ja mam jego pokój za ściana ale napewno bym nie słyszała że się budzi

a mnie znowu wkurzyli Ci znajomi o których Wam ostatnio pisałam ze wystawili nas do wiatru z odwiedzinami

Oczywiscie miejsce zaproponował takie że mój mąż musi przejechac przez całą warszawe(50 minut do godziny), a on do tego sklepu gdzie mają sie spotkac ma 5 minut od domu!!!!

a mój mąż też dupa że tak się zgodził

Jednym słowiem my to tylko do odwiedzenia jak sa gdzies w pobliżu

a myślałam że to prawdziwi przyjaciele i dlatego chcieliśmy go na chrzestnego:-

teraz żałuje chyba tego wyborą, ale przecież już nie zmieni..
Kolejny raz już sie na nich tak zawiedliśmy...:-