Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
jedyny minus to kredyt na dom ale przy oszczędnym życiu to i z jednej pensji wyzyjemy... i na wakacje też sie znajdzie

Z jednej pensji niestety to nawet na jedzenie by nie starczyło, nie wspominając o wakacjach. W złobku bedzie max. 5-6 h. Jak dla mnie to też duzo, ale już krócej nie dam rady wykombinować. Mam też straszne obawy jak to tam bedzie i wiadomo że wolałabym zostać w domu. Dlatego strasznie zazdroszczę tym dziewczynom, które zostają.
zjedlismy sniadanko i wysłałam ich na spacerek a ja miałam pisac w koncu prace magisterska, ale mnie podkusiło aby wejsc na forum tylko na chwilke, no i siedze tu juz godzine prawie
uzależnienie
choc robi to juz coraz mniej). Mam zamiar zapytac go tez o to czy moge trzymac troche mała na kolanach na siedzaco bo smarkula tak sie rwie do siadu ze hej. W foteliku czy wózku łapiej sieza pasy i próbuje podciagnac, leząc odrywa głowe i ramiona i tak zgieta w kołyske potrafi wytrzymac długi czas. Nie chce jej za szybko sadzac aby nie zrobic jej krzywdy ale utrzymanie jej w plaskiej pozycji lezącej aczyna graniczyc z cudem, drze sie jak diabli

rachunki popłacone
ze też ta kasa z konta musi tak szybko zlatywać
szkoda ze tak często t
m nei wpływa jak wypływa