Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
zazdroszcze ci jak cholera!!!ale jestem dziś wyspana
Oliwier zasnał o 20 i wstał dziś o 8tak to by było idealnie
Po porannym karmieniu leży na macie i molestuje zabawki;-)
A ja.... dziś już muszę wziąść się za porządki.... nie ma to tamto..
...
juz od jakiegos czasu tak jest i nie mam pojecia co jest grane
u nas to samo.A ja sie zastanawiam nad jedną rzeczą u lekarza bede na szczepieniu dopiero pod koniec sierpnia albo we wrześniu jakos tak trzyma się często za ucho gniecie je, ale nie placze nic nie widac zastanawiam sie czy to nie oznacza, tego, ze moze cos tam ją bolec??? albo coś czy oprostu tak bez powodu ...
kaczuszka2 Martynka ma na oczku(powieka) podobno to ten jamisty tak mówili w szpitalu i ż sam się wchłonie w domu odkryłam jeszcze parę takich kropek na policzku,na brzuszku,rączce i na paluszku na dłoni to są takie kropeczki mniejsze niż łepek od zapałki w szpitalu nic o nich nie mówili a ja tak na prawdę ich nie widziałam może wyszły później nie mam pojęcia kurcze i co ja mam teraz z tym zrobić![]()

najbardziej przeraża mnie narkoza :-
podobno niema nic gorszego jak ból ucha i raczej tego się nie da przegapić dziecko płacze,marudzi brak apetytu koszmar 

Ale teraz już w domu, Natalia ucina sobie popołudniową drzemkę, Krzysiek kończy koszenie trawnika (u nas spory ogród jest). 

Obudziła się jak zwykle o tej porze na butelkę i już nie zasnęła. Już coraz rzadziej zdarza jej się pospać do 9, najczęściej wstaje o 7-7.30, widać, ze potrzebuje mniej nocnego snu. Może jak byśmy kąpali ją później, to pospałaby dłużej, ale my teraz już zawsze trochę przed ósmą wieczorem kąpiemy i o 20.30 zazwyczaj już śpi, szkoda nam rezygnować z "wolnych" wieczorów, gdy Nataleńka już śpi... Zresztą, po wakacjach gdy pójdziemy do pracy, to i tak po 6 będziemy wstawać. polecam zaloguj się na forum naczyniaków - lekarz jest super i na najbardziej błache pytania odpowiekaczuszka2 no niestety teraz juz nie dam rady załatwić takiego lekarza w piątek zabieram już swoje papiery z przychodni zobaczę czy tam w No jest jakis lekarz który tym się zajmie a jak nie to w Pl jak przyjedziemy na dłużej może na swięta
. Już sama nie wiem, czy to przez zęby, czy nie, ale do buzi wszystko pcha i jak tylko złapie mój palec, to też go do buzi wpycha. Wczoraj jak mu specjalną szczoteczką masowałam dziąsła, to sam buzię otwierał, więc pewnie go bolą.