reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marzec 2009

Iśku ja to już nawet nie mam wózka z gondolą, Zośka odkąd skończyła 3 miesiące nie dało jej sie położyć w gondole choć też miałam z regulowanym zagłówkiem. Z reszta do tej pory wózek nie jest jej ulubionym środkiem transportu, najlepiej lubi w nosidle ergo, teraz juz nosimy ja na plecach to jest super zadowolona. Chocia babcia woli wozek, ale na jakiś dłuższy spacer to z moją Zośka wózkiem się nie da zawsze zabieramy nosidło, jak juz jej się znudzi to myk na plecy i maszerujemy dalej.
Zazdroszczę takich dzieci co potrafią w wózku dłuzej jak 20 minut wytrzymać z moją się nie da:-(, jak ty to robisz ze mały chce jeździc w gondoli???
Musze i ja te czopki vibrucol kupić bo Zosia tez miała wczoraj kiepską noc, co chwila się budziła, też tłumaczę sobie to zębami
Maniulka, to miałaś stracha, też juz bym nie spała a czuwała, nie wiem co to mogło być, całe szczęście że wszystko w porządku:-)

reklama
Ivaz - mój wytrzymał w gondoli do 4,5 miesiąca, ale też na zasadzie że cały wózek był odkryty i chodziliśmy zadrzewionymi trasami - uwielbiał patrzeć na drzewa :)))

Ostatnia edycja:
Ada też została dość wcześnie do spaceróki przesadzona, około 3,5 m-ca. W gondoli jeździć nie chciała. Obecny wżóek psauje jej bardzo, uwielbia w nim siedzieć i oglądać świat, a że mamy coepluteńki śpiworek nie sądzę, zeby było jej w spacerówce zimno.

edis - sto lat!!!moja siostra też ma dzisiaj urodziny :-D

ivaz- mój Szymon to wytrzymuje w wózku do 4 godzin :-D także mam luz, a to sobie pośpi, a to sobie popatrzy, albo pobawi się zabawkami :-D gorzej w foteliku samochodowym, bo jak już się wyśpi w czasie podróży to się kręci...:confused2: ale i tak nie jest źle :tak:

Edis 100lat!!!!
urodziny.gif

ATsonia dla Twojej sis rowniez

Moj tez uwielbia jezdzic w wozku,jemu nie przeszkadza czy jezdzi pol godziny czy 4h,on moze non-stop!!!

M*R* fajnie ze zarelko poza domem!!!

A my w ramach niedzieli zrobilismy malemu dzien brudasa
icon_wink.gif
juz od bardzo dawna kapiemy codziennie (chyba jak skonczyl 2m) ale dzis juz sie nie nadawal do kapania,bo zawsze kapiemy przed 20 albo o 20 a dzis byli znajomi i odjechali 0 20:05 a myly juz byl dentka

Edis - zdrówka, mam nadzieję, że miło spędzasz dzień:);-)

Ewelcia - a my miałysmy wczoraj dzień brudasa - ale jak mówiłam, Zuzka jest bardzo usystematyzowanym dzieckiem. kapieli nie było - bo własnie była dętka - ale jak się okazało bez kapieli zasypiała 2 godziny dłużej........ masakra:szok: Ale już tam, było mineła. dzisiaj juz kąpil była:tak:
M znów w trasie - chociaż z psem zdążył wyjść bo wczoraj zadzwonił, że wróci ale o 1.30 jak młoda mnie obudziła to jeszcze go nie było. a pies był wcześniej o 14 więc juz się nad nią zlitowałam i poszłam... spodnie na pizamę i hajla bajla... nie było przeproś

jutro jadę wymienić opony, nie wiadomoo kiedy spadnie śnieg a na letnich z dzieckiem jeździć nie będę:no:

reklama
M*R zazdroszcze tych wypadzikow rodzinnych...
kochana podaj mi namiary na jakies fajne stronki z ubrankami dla maluchow, chrzesna Wojtka ostatnio zamoiwla mi ze strony asdy ubranka georga w fajnych cenach.... chce kupowac malemu cos ze stron bo czasu za bardzo nie ma na bieganie po sklepach :-( poza tym ja sobie powybieram co chce ;-)

Do góry