reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marzec 2009

trzecie s? chyba niedoinformowana jestem :-p 6litrów wody, ale przez dwa dni (zawsze dużo wody piłam i pije), no to w końcu lekarz zabronił mi pić, góra szklanka wody, jeden owoc albo zupa do wyboru :-) znęcali się nade mną :-( ja też przytyłam 30kg ale już wszystko zrzuciłam, a nawet więcej :-D
spacery, schody i seks :-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
a to ja zaliczyłam tylko 2 s, spacery po sklepach z artykułami dziecięcymi i powroty do domu po schodach :-p na trzecie s brak siły, ochoty, a do tego zakaz lekarza :D

Ja również spacer ale z psem :tak:, schody bo szłam do sąsiadki na 2 piętro, a zamiast 3 s zastosowałam ciepłą kąpiel i mnie dopiero ruszyło :-D

Ja też na 3 s nie miałam ochoty ani siły :-D mnie to tak naszło nagle, od rana miałam skurcze nie wiem czy coś szczególnego na nie wpłynęło. 5 razy tego dnia się kąpałam :-D

a ja całą noc miałam skurcze, ale powiedziałam, że nie idę do szpitala :-) dopiero jak zobaczyłam przerażenie w oczach mojego m to kazałam wziąć mu moje tobołki i jechać ;-) mówiłam, że lekarz źle termin wyliczył, ale oni zawsze wiedzą lepiej ;-) miałam jeszcze dwa tygodnie, nie robiłam nic co mogłoby wpłynąć na przyspieszenie, a jednak

a ja żadnego z trzech s nie miałam... po schodach nie wolno mi yło chodzić więc i o spacerach mogłam zapomnieć. a 3 s -m chyba bał się mojego brzucha. ale i tak Zuzka urodziła się w 37 tygodniu, przez planowane cc więc zero skurczy itd:zawstydzona/y:
a ja dzisiaj myślałam nawet, drugie dziecko to fajna sprawa ale własnie - chciałaym jakoś wytłumaczyć to Zuzce a nie tak po protu a teraz by nie zrozumiala. więc poczekam jeszcze trochę:-p pamiętacie tą styczniówkę która w tym roku znów w styczniu rodziła...:szok: to jest dopiero hard core. wyobraźcie sobie jak wasze dzieci mają 9 miesięcy a wy jestescie w 6 miesiącu ciąży - albo, że właśnie za kilka dni macie termin porodu, nosić maleństwo, opiekować się nim... za szybko dla mnie, ale myślę że da się zrobic

ja też schudłam, 2 kg już ponizej wagi a przytyłam 15 kg

w takim tempie z dziećmi na pewno nie dałabym rady, ale inni dają ;-) podziwiać czy współczuć, ogromu obowiązków? nie wiem, ale to na pewno nie dla mnie, prędzej bym się przekręciła albo garb by mi wyrósł :D

reklama
U mnie różnica między dzieciakami ponad 2 i pół roku a i tak uważam że to hard core:-D
Moja fryzjerka ma bliźniaki dwujajowe. To dopiero coś. Chłopcy w wieku niemowlęcym jedli w różnych porach, różne ilości, jeden luił usypiać na rękach, drugi w wózku, budzili się wzajemnie, później różne potrawy lubili... Teraz mają po 3 latka i jest już luz:-)

Do góry