Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
- bo u nas sa organizowane takie zajęcia dla dzieci - od 0-1 potem 1-2 i 2-3 a potem już dla starszaków ale już tymi się nie interesowałam
takie zajęcia z muzyki - ale nie że uczą żeby dzieci klaskały czy podskakiwały - chodzi bardziej o bycie z muzyką. tzn są dwie panie i one sobie podśpiewują, jak jakieś dziecko wyda dźwięk - np zakwili to one reagują
nie wiem czy dobrze wytłumaczyłam. ogólnie fajnie - jest bardzo dużo chętnych a zajęcia raz w miesiącu dla 15 dzieciaków. ciężko o bilety choć nie są drogie (20 zł za dziecko i dwoje opiekunów). ogólnie fajna sprawa, - wszystko mozna niby samemu w domu - ale to fajne doświadczenie n i wśród maluchów -
chociaż ny akurat z tego spotkania wyszłyśmy z ... wirusówką. Zuzka się zaziębiła. kupa zielona, rzadka, straszna od piątku. dzis goraczka - aż wcześniej wróciłam z pracy - teraz musiałam nadrobić zaległoci i wysłać do firmy...
m nie ma cały tydzie - więc sama walczę. najgorzej z psem bo boję się, że młoda się obudzi jak wyjdę z psiakiem...
a po zajęciach uciekła z dywanu ze swoją skarpetką
i łaziła dookoła a pani z filharmonii grała na skrzypcach (już zupełnie prywatnie)
do alergologa nie mogę się dodzwonić Zu nie chce jeść ani pić. sra kilka razyu dziennie na zielono, wodą, boję się, że się odwodni...

fajna sprawa. ja to sie jeszcze musze wybrac do kina. ale coś mi się wydaje, że Zuzka chyba nie będzie specjalnie zainteresowana