czesc wam:-) Tez mam lekki katar i krwawiace dziasla prawie codziennie ale da sie przezyc,juz sie przyzwyczailam.Co do ruchow dzidzi to zawsze jestem spokojna jak je czuje a jak nie to sie niepokoje.Np przez ostatni tydzien czulam wyrazne kopniaki a teraz od wczorajszego popoludnia tylko lekkie bulgotanie,az sie martwie:-( Dobrze ze juz w czwartek mam USG 3D.O kosmetykach dla dzieci nie mam pojecia wiec sie nie ustosunkuje do wypowiedzi.Za to przeraza mnie wizja brzucha po cesarskim cieciu.Dzis pobuszowalam na forach i ogolnie w necie i jestem przerazona-dziewczyny w wiekszosci nie moga zgubic brzucha i faldow po porodzie albo pozbycie sie brzucha trwa wiele wiele miesiecy.Ja tak nie chce

Przyzwyczailam sie ze jestem szczupla i nadal chce taka byc chlip ;( Taki pas na pewno bede nosic,a znajac mnie to i inne cuda bede stosowac (w tym oczywiscie cwiczyc),nawet jesli bedzie to placebo.Nie ma mowy,ciaza to nie wymowka na otylosc czy wielki brzuch,ja musze dobrze wygladac i juz.Z waga tez sie pilnuje,jest 20 tc i mam 4-4,5 kg na plusie.Ehh cos dzis mam dola-uroki ciazy...