miotlica
Fanka BB :)
Ola_o, maniulka, miroslava - dzięki za odpowiedzi - mam nadzieję, że niedługo Dzidzia zacznie kopać wysoko. Jak często czujecie te kopniaczki? - ja na razie dość rzadko - kilka razy w ciągu dnia i się obawiam, czy to nie za mało.
Co do płci - to moja pierwsza ciąża, więc jest mi naprawdę płeć obojętna, ale jakoś myślę o chłopcu. Choć moja mama twierdzi, że to dziewczynka:-) Kaczuszka - nie wiem, jaki to rodzaj kryzysu co do płci, bo sama raczej nie będę odczuwać żadnego rozczarowania - ale jestem pewna, że kryzys minie i będziesz kochała swoje Maleństwo:-)
Co do płci - to moja pierwsza ciąża, więc jest mi naprawdę płeć obojętna, ale jakoś myślę o chłopcu. Choć moja mama twierdzi, że to dziewczynka:-) Kaczuszka - nie wiem, jaki to rodzaj kryzysu co do płci, bo sama raczej nie będę odczuwać żadnego rozczarowania - ale jestem pewna, że kryzys minie i będziesz kochała swoje Maleństwo:-)

;-)
... hmm... ze tez ma czelnosc jeszcze miec pretęsje ! do mnie wykorzytuje mnie a ja nie mam siły do tego to 1 dwa ze nie informowała mnie ze mam to robić codziennie zapomniała czy co??? mowiła mi tylko o 1 dniu i o ani jednym więcej
od razu powinnam ja zj*** wtedy a nie pozwolic zeby przyłązila do mnie i darła gębe bez powodu jestem mega dzis zła zamaist słowa dziekuje orzymalam ochrzan :-( za niewinnośc. Ona ma taką corke ze wyst cos głosniej powiedzięc nawet w trosce o nią ni erusz bo zrobisz sobie krzywde cos takiego i od razu w ryk ze sie krzyczy <załamka> <masakra> skoro sie nie nadaje skoro krzycze i jestem zla to niech mi św. spokoj i sobie szuka pomocy gdzie indziej