magda19lenka
MTM
Volcan, gratuluję wyjazdu :-):-)
Na pewno sobie trochę odpoczęłaś, pomimo tych wszystkich niespodzianek. Ale przynajmniej, jakie kolorowe wspomnienia będziecie mieli. Tylko te dodatkowe wydatki na mandat i mechanika to takie niezbyt "kolorowe".
Ja to już myślę o Sylwestrze ;-);-). Facet mojej mamy ma możliwość wynajęcia mieszkania w Ustce (oni ciągle tam jeżdżą), no i zaproponowali nam jakiś czas temu, czy nie chcielibyśmy tam z nimi pojechać. Oni płacą za wynajem
więc żyć nie umierać. Będziemy mieli wyjazd w 3/4 za free ;-);-)
Dziewczyny tak się zastanawiam. Często piszecie, że jesteście obolałe, krwawicie, plamicie, bierzecie jakieś dodatkowe leki, no i w ogóle. Ja latam jak fryga. Tydzień temu byłam jeszcze na weselu jako kelnerka (24h na nogach). Zasadniczo czuję się wyśmienicie. I muszę przyznać, że nie zdawałam sobie wcześniej sprawy, że tak wiele kobiet ma jakieś problemu w/z ciążą. Myślałam, że to jakieś pojedyncze przypadki, a tu się jednak okazuje, że nie.
Mam nadzieję, że będziecie czuły się już tylko lepiej. ...., bez żadnych "nowych przypadłości". :-):-)
Na pewno sobie trochę odpoczęłaś, pomimo tych wszystkich niespodzianek. Ale przynajmniej, jakie kolorowe wspomnienia będziecie mieli. Tylko te dodatkowe wydatki na mandat i mechanika to takie niezbyt "kolorowe".
Ja to już myślę o Sylwestrze ;-);-). Facet mojej mamy ma możliwość wynajęcia mieszkania w Ustce (oni ciągle tam jeżdżą), no i zaproponowali nam jakiś czas temu, czy nie chcielibyśmy tam z nimi pojechać. Oni płacą za wynajem
więc żyć nie umierać. Będziemy mieli wyjazd w 3/4 za free ;-);-) Dziewczyny tak się zastanawiam. Często piszecie, że jesteście obolałe, krwawicie, plamicie, bierzecie jakieś dodatkowe leki, no i w ogóle. Ja latam jak fryga. Tydzień temu byłam jeszcze na weselu jako kelnerka (24h na nogach). Zasadniczo czuję się wyśmienicie. I muszę przyznać, że nie zdawałam sobie wcześniej sprawy, że tak wiele kobiet ma jakieś problemu w/z ciążą. Myślałam, że to jakieś pojedyncze przypadki, a tu się jednak okazuje, że nie.
Mam nadzieję, że będziecie czuły się już tylko lepiej. ...., bez żadnych "nowych przypadłości". :-):-)

Moze 6 .11 sie okaze.
ale coz następnym razem pojde moze gdzie taniej ost nie mialam głowy do szukania tąńszego bo większość dnia przesypiałam ... musze sobie jakies plan tyg zrobić cos co mi pomoze zrobić to co mam do załatwienia. Badania wiążące sie z podrozą do wawy boszz nie wiem jak tam dojade 
kupuje mi jakieś okropne jogurty a ja mam wstręt do mleka..... piję tylko kakao nie pozwala na wiele bo uważa że nei powinnam..... jest okropnie przewrażliwiony a jak idziemy na badania to tylko nażeka że się zaniedbuje i go nie słucham ... moja ginekolog ma kabaret z moim meżem..... oststnio mu powiedziała ze dzidzia jest bardzo ważna ale opakowanie dzidzi jest też bardzo ważne i ma on o nie dbać i pozwalac mi na to na co mam ochote