julia bardzo Ci współczuję, zastanawiam sie czym jest to spowodowane, skoro jednak chciał tego drugiego dziecka. Czasem kurde mężczyźni nie rozumieją że ma sie kto domem zając, dzieckiem, oraz nimi:-(może by odczuli to gdyby sami to musieli robic:-( Mam nadzieje że sytuacja sie poprawi.
Dziewczynki nadrobiłam wszystko co pisałyście, ostatnio przez 3 dni chyba tu nie zaglądałam

Ojej duzo tego..
Co do płci to faktycznie jeśli ktoś sie spodziewa i oczekuje na coś to może być małe rozczarowanie.. to jest chyba najgorsza rzecz... My tez bardziej na dziewczynke się nastawialiśmy ale od pewnego czasu zaczełam mówić na przekór ze to chłopiec i jakoś tak oswajac z ta myslą. Teraz myślę aby tylko zdrowa dzidzia była. Płeć poznamy za 3 tygodnie.

Miałam taką sytuację w rodzinie dalszej, żona brata nastawiała sie na córeczkę, bo tak jakoś jej ojciec(czyli dziadek) sobie umyślił. Poszli wspólnie z mężem na USG, a tam lekarz mówi ze to chłopiec.. O matko podobno takiego szału dostała że lekarz aż się zszokował. A jak wyszli z gabinetu lekarza to nakrzyczała na męża doslownie "No i jak żeś jełopo robił to dziecko!! "

Porażka ...
Potem po kilku dniach ta dziewczyna sama się uspokoiła i zaczeła mówić że jaka ona jest głupia, że powinna sie cieszyć ze dziecko będzie zdrowe, a ona taką awanturę zrobiła...

:-( wstyd jej było strasznie ale cóż.... za bardzo się nastawiali na płec.:-(
różne rzeczy sie zdarzają, ale najwazniejsze to myslec o zdrowiu własnego dziecka...
A wracając do innych spraw to ten ból w prawym boku to faktycznie była chyba watroba od pizzy i sosu czosnkowego na majonezie.. (tak jak ewelcia napisała że u niej to tez niestrawnośc).Jjem teraz lekkie rzeczy i jest ok, ale jak coś cięższego to kiepsko.. Zwracam uwage na diete
A u mnie brzuch sie teraz strasznie chyba rozciąga bo tak dziwnie taki naprężony czasem czuje.. Mam nadzieje że to nie twardnienie brzucha tylko normalne rozciaganie i czasem się spina.
Dziś miałam tez lenia

cały czas rozlazła.
Jutro idę rano na badania mocz i krew, bo w poniedziałek na wizyte. Mam nadzieje że wszystko będzie dobrze.
Już nie pamietam co wczesniej pisałyscie, wiec wybaczcie ze nei odpowiem imiennie, kłopoty z koncentracją się pojawiają.