czesc dziewczynki:-)
Zaczne od tesciow-jest dosc dobrze chociaz nie idealnie,ale nie ma co wierzyc w idealy.Sa to ludzie pomocni,wyremontowali nam pol mieszkania wlasnymi silami,wyjezdzamy od nich zawsze z walowka takze dbaja o nas ale jesli chodzi o temperature emocjonalna to sa raczej chlodni.Tacy nie do przytulania jak moi rodzice (chyba ze przesadzam bo swoich rodzicow zawsze czulej sie traktuje) tylko tacy bardziej oficjalni.Ciaza jest uwazana zdroworozsadkowo,jako stan normalny w naturze (przeciez prawie wszystkie kobiety rodza,nawet zwierzeta tez daja rade) i nie nalezy robic wokol tego wiele szumu-akurat to podejscie mi odpowiada bo i ja uwazam ze ciaza to stan normalny,nie chorobowy i nie nadzwyczajny.
Modroklejka - czasem tak bywa,gratuluje wiec synka.Moja ginka twierdzi ze 100% co do plci to jest przy porodzie

Moja mama z kolei jak w latach 80 rodzila mnie i brata to nie wiedziala kto sie urodzi i mowi ze to byly 2 najwieksze niespodzianki jej zycia i ze teraz kobiety sa tego przez USG pozbawione.Ale ja tam wole wiedziec;-)
Kaczuszka2 - no moja ginencja uwaza ze USG 3D nie jest konieczne a jesli juz to w 25-28 tygodniu-zdania sa podzielone.
Nika81 - a Nospa nie pomaga?Bo mnie jak mialam bole podobne do miesiaczkowych tak do 17 tc to przechodzily po nospie po 10 min.
Myfa80 - Sliczny synek,jak patrze na takie foto to wole chlopczyka.Faktycznie ma dojrzala buzke i madre oczy ze pomyslalabym ze to kandydat na 1 komunie!I jaki meski z tym zegarkiem...fajny fajny!!!:-)