• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marzec 2009

rety dziewczyny pol godz bite poł godz strona mi się ladowała wrrrrrrr. Mam dziś doła chyba kolej na mnie:( dzsiaj ja czuje sie do kitu. Samotna i olana przez wszsytkich, nie mam do kogo gęby otworzyc:( nawet. Jest mi smutno i jeszcze internet mnie dobija nawet tym sie zajac nie da skoro szwankuje:(. Wsztstko mnie dziś dołuje tak bardzo chciala bym juz marzec miec za soba to wszystko dziecko w domu i wogle mojego J :( Będzie w grudniu ale potem znowu jedzie :( do Angli. Miewam chwile zalamaki z tym wszystkim bo nie zostało mi z aduzo on wyjechalzostała mi samotność :(. Cięzko w takich momentach mi opanować wkurzenie i do tego od kilku dni mam ochotę zapalić. Mam takie dni kiedy ta cheć wraca i trudno mi znieśc wtedy samą siebie:(( boszzz znowu net z 20 raz pisze tą wiad :(( nawet wygasdac sie nie ma jak :(((((((

reklama
No i nerwy mi pościly na nich dzwonilam i nawrzeszczałam na nich pewnie temu facetowi kapcie spały ale nie wazne. Ma tak być do piątku czyli beznadziejnie. Kicha taka trwa juz 2 tydzień i nie 1 raz od założenia tego szajsu mają awarie. A ja jeszcze mam fatalny nastrój :((

macie czsami juz taką ogromna chęc przytulić to maleństwo? Bo ja miewam i to często chciala bym zeby było juz na świecie :tak:wiem że moje (nasze) życie całkowicie się zmieni i podporządkuje dziecku ale jakos sie tego nie obawiam i nie boje :happy: chciala bym żeby ono wiedziało ze b je kochamy :) :-D:zawstydzona/y:;-):happy2::happy2:

Ostatnia edycja:
Hi dziewczyny
Byłam dziś na USG i z dzidzią wszystko jest ok :-D:-):-):-):-):-)
co do płci to sie troszkę rozczarowałam bo powiedziała mi że to tylko 50% pewności ( tyle to było na starcie), no ale ze wskazaniem na.......
..... dziewczynkę. :-)
ale jakoś nie nastawiam się, bo pewności zbyt dużej nie ma. więc i tak lepiej chyba kupować w neutralnych kolorach ubranka.:-)
Najważniejsze że jest zdrowe!!!:tak::-):-):-):-):-):-)
Pozdrawiam

malineczklo wszystkiego naj na nowej drodze zycia :-)

Nika83 gratulacje :-)

ja w pierwszej ciazy dowiedzialam sie o płci dopiero kolo 24 tyg i to było nie na 100%...ale potwierdziło sie przy porodzie :-)

Nika 83, 50% szans na córkę to trochę mało ci dała ta lekarz :-):-), tyle samo miałaś w sumie i przed badaniem ;-), no ale tak to jest, że 100% pewności to ma się dopiero po porodzie :-):-) Ważne, że zdrowe.

malineczka, gratuluję zamążpójścia :-) i życzę wszystkiego najlepszego

Nika81, dobrze zrobiłaś, że ich ochrzaniłaś, bo zazwyczaj gdy jest się miłym i próbuje załatwić jakiś problem to raczej to do nich nie dociera. No ale skoro tak ma być do piątku, to znaczy, że tylko do jutra (miejmy nadzieję) :-)

byłam dzisiaj na zaplanowanych zakupach mimo wstrętnej pogody no i nawet sie udały tylko nie kupiłam tego po co poszłam ale ja tak zawsze więc cieszy mnie cała reszta :-Dkupiłam pierwsze ciuszki dla dzidziulki mimo że usg jutro dopiero ale kolorki takie uniwersalne więc bez różnicy co tam się kryje :-)
Troszkę sobie teraz poleżałam bo zmęczona byłam po tych sklepikowych szaleństwach przez chwile będe zakręcona musze sie obudzić hihi:-)

witajcie!

ja tylko na chwile!
wrociłam od mamy, przeczytałam wszystko ale nie mam siły pisac...popisze jutro rano

julia...oj wspolczuje-ale badz dzielna i silna...moze maz sie zreflektuje ze cie krzywidzi takimi słowami

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry