M
modroklejka
Gość
Witajcie
Sara-ja wg kalkulatora który wklełas przybieram prawidłowo...na szczescie...z moja nadwaga i tak musze sie pilnowac...wiec jestem zadowolona-ja jak narazie od poczatku ciazy mam ok 4 kg na plusie
poza tym dzis sprzatam-tak mnie naszło od samego rana...przebrałam juz posciel, wyszorowałam jedną łazienke, teraz koncze sypialnie sprzatac....pomyje jeszcze podłoge w sypialni, korytarzu i zabiore sie za kuchnie...potem zrobie obiad na jutro i na niedziele a na koncu mam w planie upiec ciasto...
dzis z mezusiem jade na zakupy-pierwszy raz bede go wiozła! mam stresik ale mysle ze bedzie spoko...jak jezdze sama to sie nie stresuje
wracam do pracy-zajrze do was pozniej
paaa
Sara-ja wg kalkulatora który wklełas przybieram prawidłowo...na szczescie...z moja nadwaga i tak musze sie pilnowac...wiec jestem zadowolona-ja jak narazie od poczatku ciazy mam ok 4 kg na plusie
poza tym dzis sprzatam-tak mnie naszło od samego rana...przebrałam juz posciel, wyszorowałam jedną łazienke, teraz koncze sypialnie sprzatac....pomyje jeszcze podłoge w sypialni, korytarzu i zabiore sie za kuchnie...potem zrobie obiad na jutro i na niedziele a na koncu mam w planie upiec ciasto...
dzis z mezusiem jade na zakupy-pierwszy raz bede go wiozła! mam stresik ale mysle ze bedzie spoko...jak jezdze sama to sie nie stresuje
wracam do pracy-zajrze do was pozniej
paaa

chciala bym żeby ono wiedziało ze b je kochamy
;-)
Po prostu walec,no i te 6 kg wiecej...Ale mnie pomaga poza milymi slowami meza,fryzjer,teraz poszlam na henne brwi,taki lekki krem brazujacy na naturalnych skladnikach oparty troche sobie wklepuje w buzke,szyje,ramiona i dekolt co by skora miala zdrowszy koloryt,stosuje te parszywe kremy na rozstepy,ciuszki nowe ciazowe (no co w stare sie nie mieszcze to jest pwood by miec nowe hihi),makijazyk i jest OK,no i optymistyczna wizja ze po ciazy biore sie za siebie

nie wloze czegos podobnego nawet jakbym miala chodzić nago. Nie wiem moze to tylko tamte były jak na starą wazącą 100kg babe ale sam widok ich na wieszaku nie zachecał a po włozeniu jeszcze większy szok blee