reklama

Marzec 2009

napisali, ze towar wysyłają w ciągu 48 godz ja kupowałam "kup teraz" nie brałam udziału w aukcji. w ten poniedziałek poczta piorytet.
Powinni powiadomić tymbardziej ze pytałam o to. Ja chyba nie mam nerwów i nie eufam ludzim jesli chodzi o takie kupowanie

reklama
nika - spoko pewnie przyjdzie czwartek lub piątek jak dobrze pójdzie - przelew musi przejść sesjami z banku do banku, potem w sklepie muszą zarejestrować sobie wpłatę spakować towar i pewnie wysłali go dopiero wczoraj, a na pocztę w 48 h nie licz - zależy o której paczka zaniesiona i czy mają tam i po drodze ogromny bałagan.... ja kupiłam "pół domu" na allegro i stwierdzam że po upływie tygodnia od wpłaty jest sens monitować spoko

Nika81, myślę, że niepotrzebnie się denerwujesz. Opłaciłaś w poniedziałek, więc oni dopiero we wtorek sprawdzili, że kasę mają na koncie, i albo wysłali od razu we wtorek, albo zrobili to dopiero dziś, dolicz do tego 1-3 dni transportu (1 dzień dla kuriera, 3 dni dała bym poczcie). Myślę, że do piątku powinnaś dostać paczkę, ewentualnie sobota/poniedziałek. Jeśli do poniedziałku nie będzie spodni to dopiero wtedy możesz zacząć się martwić :-):-)
Są sprzedawcy, którzy o każdym kroku informują mejlem, dostaną pieniądze na konto wysyłają mejla, wyślą przesyłkę - wysyłają mejla, a są i tacy (nawet ci super sprzedawcy), którzy tak nie robią ....

mam nadzieje ze długo nie bede czekac i juz nie bede kupowac tam chociaz planowałam wozek dla dzidzi. Poprostu jeśli nas razem bedzie opcja płatne przy odbiorze to skorzystam z niej

a ja teraz siedze przed kompem i sie nudze okropnie męża nie ma a ja nie wiem co mam z czasem wolnym zrobić mogłabym posprzatać bo nawet dzisiaj łóżeczka nie składałam taki dzień leniucha mam .....:-);-) za sprzatanie wezmę się chyba jutro bo po remoncie bałagan straszny i wszędzie pełno kurzu a ja nie mam ochoty ani siły na sprzątanie :baffled::no: bo bolą mnie plecki.....

a wogóle to się martwie bo mój brzdąc coś nie odzywa się od wczoraj delikatnie rano popuka mnie i potem cisza i tak od wczoraj mam nadzieje że to normalne i maluszek sobie leniu****e tak jak jego mamusia ...:confused::confused::confused::tak:;-)

Avanti ja również mam wrażenie, że im bardziej ja jestem aktywna w ciągu dnia tym i malec bardziej odczuwalny, a jeśli dzień spokojny i nie ruszam się zbyt dużo to prawie nie czuję dziecka
I nie wiem, czemu większość z Was tak się tym sprzątaniem przejmuje :-) chyba strasznie lubicie porządek i samą czynność sprzątania, w przeciwieństwie do mnie. Wystarczy mi, że raz w tygodniu zrobię maraton (najczęściej sobota) i jest git. :tak:

magdalenka my z mężem właśnie skonczyliśmy remont kuchni więc jest straszny bałagan wszędzie :tak::baffled:i trzeba niestety to ogarnąć a tak ta ja codziennie przelecę rejony i mam spokój tylko w sobote wieksze sprzatanie ale odkąd jestem w ciąży nie mam checi nawet poodkurzać taki leń sie ze mnie zrobił:tak::zawstydzona/y:aż wstyd jak ktoś przyjdzie a moja babcia niestety codzienną kontrolę robi :-):szok:

Wy przynajmniej wiecie, że czujecie a ja :( nie wiem. Nie potrafie rozpoznać czy nawet jesli cos czuje w brzuszku czy to dziecko czy poprostu mi sie przelewa w nim i to jelita. Zdarza mi się ze czuje takie jakby kłucie ale troszke wyżej nie w dole tylko tak jak by bardziej chyba z boku i wyzej bywa ze mocno zaboli i troszke sie nad tym zastanawiam czy oby wszystko jest dobrze.

Nika81 mi lekarz powiedział, że takie "burczenia" w jelitach to właśnie najprawdapodobniej dziecko, a to, że czujesz kłucie, czy inne "rzeczy" to też bym obstawiała malucha, tym bardziej w różnych częściach brzucha
dodatkowo lekarka radziła mi, że dobry sposób na poczucie dziecka, to położenie się na łóżku, objęcia brzuszka rękoma (rękami?) i wsłuchiwanie się ..... tak mi radziła, i u mnie to poskutkowało, poczułam ruchy jeszcze w tym samym dniu, w którym miałam wizytę :-):-):-)

reklama
Witam!
Bylam dzis u lekarza ale wiecie tego pierwszego kontaktu(GP).Cisnienie mam ok,badala mi tez mocz i mam za duzo cukru,musze ograniczyc cukier,slodycze no wszystko co zawiera cukier.:szok::szok::szok:
Dziewczyny zrobilam pierwsze zakupy dla maluszka w wolnej chwili wstawie fotki:tak:

Nika nie martw sie,ja jak zamowilam przez internet spodnie i bluzke to tez czekalam dlugo.Spodnie przyszly po tygodniu a bluzka po 1,5tyg.

Tesi gratuluje corci.
A no wlasnie ciekawe co tam u Julii i Miroslawy:confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry