Ja juz po USG,padam ze zmeczenia,wykonalam chyba z 7 telefonow obdzwaniajac rodzine i znajomych!
A wiec najpierw news - bedzie
DZIEWCZYNKA !!!

:-)
Maz i ja bardzo sie cieszymy,mnie kilka dni temu snil sie synek wiec az sie zszokowalam

Mala jest zdrowiutka,serduszko 140/min, wazy 650g, ma dlugie nozki-odpowiadaja 24 tc nie 23 tc -lekarz sie smial ze wysoka po mezu ktory ma 186 cm.
Szyjka zamknieta 34 mm,wody plodowe w normie i co najwazniejsze lozysko poszlo do gory:-)Kolejna wizyta 4 grudnia,ale bez USG.Ginka powiedziala ze juz nie widzi potrzeby robienia USG-ze wystarczy jeszcze takie koncowe przed rozwiazaniem,nie zobacze dlugo wojej dzidzi chlip

Znow mamy pozwolenie na sexik (jak mialam nisko lozysko to byl zakaz).
Nika81 zeby nie bylo tak slodko to ja tez mam 1 niepocieszajaca wiadomosc z dzisiejszej wizyty-podobno mam za twardy brzuch!Mam az 3 leki brac hmm juz wypisuje:Isoptin, Diprophyllinum,Fenoterol (
Tanu to chyba ty to bierzesz?).
No i sceptycznie jest nastawiona do szkoly rodenia-mowi ze fajna sprawa ale ...nie zima.Ze wieksze jest prawdopodobienstwo ze zalapie infekcje siedzac w zatloczonej sali z otwarymi oknami (tak jest w Lodzi...) niz wykorzystam informacje tam przekazane...Ogolnie ze co roku musi leczyc pacjentki z grypa po zimowej szkole rodzenia,ze w 3 trymestrze trzeba unikac skupisk ludzkich zeby sie nie zainfekowac i takie tam bla bla bla ...
Ja to mam talent do dlugich postow,ha!Szkoda ze kielichem nie moge uczcic noszenia w brzuszku coreczki