Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Sara, w dziewiątym miesiącu dziecko już będzie takie duże, że nie będzie miało miejsca aby szaleć w brzuszku, czasem delikatnie się poruszy, kopniaka jakiegoś "sprzeda" ale generalnie to teraz jest czas największych harcówNika81 wszystko w swoim czasie.Ja pierwszego kopniaka poczulam w 19 tc,ale juz od 17 tc czulam takie wlasnie bulgotanie,cos jakby gazy jelitowe ale w brzuchu hihiOd 19 tc czuje swoje dziecie codziennie i stwierdzam ze to niezla wiercipieta,czyzby ADHD juz za zycia plodowego?
Normalnie zastanawiam sie kiedy to dziecko spi,a jesli spi to ucina sobie krotkie max 30 min drzemki bo ja prawie ciagle czuje kopniaki.Najgorsze sa te w pecherz,no i te rozdawane w nocy podczas snu,caly brzuch skacze i zmienia ksztalty - golym okiem widac.Dzis sie obudzilam i pomyslalam czemu ten materac tak sie trzesie a potem stwierdzilam ze to dzidzia wprawila w ruch moj brzuch a ten cale cialo.Co to bedzie w 9 miesiacu?Nawet maz stoi po mojej stronie i mowi "ej male,daj mamie pospac" :-)

Nika a dr Piotra Królińskiego znasz? przyjmuje w Jabłonnej Modlińska 318 bodajze same superlatywy slyszlalm o nim kiedys w bródnowskim szpitalu pracowal.....?

Niech no ja tylko poznam plec to czuje ze bedzie zakupowe szalenstwo.A wozeczek i lozeczko niestety dopiero w styczniu
Listopad i grudzien bardzo nas obciaza finansowo,niech ten remont juz sie skonczy raz na zawsze!