reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marzec 2009

Mam pytanie czy Wy nadal czujecie sie zle.Mam na mysli,bol glowy,bol brzucha,spuchniete rece i nogi,brak sily i checi na co kolwiek,ospalosc,dosc czeste zdenerwowanie itp,itd.
Czasami mam dosc,dzis juz nie wyrabiam a jeszcze do pracy musze isc:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
ewelcia86 brzuch jako tako zeby mi bylo niedobrze nie boli- wogle nie mialam wym. mdlości tak bywało ale nie wiem co to wymioty w ciązy. Czasem coś zakuje i pobolowe mnie jak na okres. Co do zdenerwowania i irytacji bywa i tak bywa ze nie mam siły na nic bywa ze bardziej niż codzień się sobie nie podobam :( ze źle się czuje, gruba, brzydka i do kitu, i to się tak przeplata z obawą o zdrowie dziecka ... Ja źle sie czuje bo źle na mnie wpływa wazenie sie u lekarza :( nie nawidze jak waga tak szybko idzie w gore dziewczyny szok :(( nigdy w zyciu tyle nie wazyłam:((( a ni eobjadam się unikam słodyczy:((((( jest mi smutno :( i naprawde widze w lustrze grubaske spasioną a nie przyszła mamę :( teraz juz widzisz ze i tak bywa <bezradny> ;)

Dziewczyny zobaczcie jaki fajny kalkulator koloru oczu naszego malenstwa (po ang):

What Color Eyes Would Your Children Have?

Nam wyszlo ze 50% brazowe, 40% niebieskie i 10% zielone

Ale podobno brazowy kolor jest dominujacy nad niebieskim recesywnym wiec by sie zgadzalo ze oczka bedzie mialo moje:tak:A wloski to nie wiem,ja jestem szatynka,maz brunetem ale jako dzieci oboje mielismy blond czupryny :-D takze zagadka.

witam was... ewelcia ja też miewam bóle głowy takie migrenowe i też czasami czuję się źle ale to chyba normalne w naszym stanie...nogi mi puchną lub drętwieją :baffled:;-):-p tylko cieszy mnie to że w przeciwieństwie do Ciebie nie muszę pracować bo jestem na zwolnieniu :sorry2::happy2:
a tak pozatym mam dzisiaj doła jakąś depresje złapałam wszystko mnie wkurza wogóle nie podobam się sama sobie ( czuję się gruba i nie atrakcyjna ) mimo że ten stan bardzo mnie cieszy ( i dodatkowo wyszły mi 3 rozstępy na cyckach:baffled::-:)szok: i chyba to mnie tak zdołowało są okropne czerwone i duże :angry::szok: i nie zejdą już ...)

Dziewczyny, mam pytanie co do alkoholu. Pytałam mojego wczesniejszego dr`a i powiedzial ze absolutnie. natomiast bratowa jak byla w ciazy jej pani dr wrecz zalecala czasem wino czerwone na trawienie. przyznam, ze 2-3 razy zdarzylo mi sie wypic wino, raz na slubie cywilnym a raz przy innej okazji. nie mowie o wodce ale czy Wy macie jakies informacje na ten temat?

ztego co wiem mała lampka wina czerwonego nie zaszkodzi wiec bez obaw co innego wódka czy szampan chodz na sylwka mala lampeczka szampana nawet nie zaszkodzi nie masz sie co martwic tylko nie rob tego codziennie:-)

hihi nie no co chwila nie pije, ale czasem jest jakas dostojniejsza okazja i korci mnie na martini rosa z soczkiem pomaranczowym.

Nika 81 czuje sie tak jak ty gruba i nieatrakcyjna. Jestem przerazona patrzac na wage, w dodatku chcialam dzis kupic sobie jakies eleganckie spodnie i w nic nie weszlam. Zawsze mialam troche sadełka wiecej ale teraz waga tak mi leci do gory, ze nie wiem co bedzie dalej. Totalna załamka, chce mi sie plakac.:-(
Dobrze ze Dzidzia tak kopie, jedno pocieszenie. Pozdrowionka dla wszystkich.

reklama
tesi to tak, jak ja za kazdym razem kiedy do gin. ogarnia mnie strach naprawde nie znosze tego wazenia co to kogo obchodzi wogle. Rozstępów jako takich nie mam, nie wiem czy na razie czy wogle nie bede miała. Brzuszka nie mam jeszcze az tak widocznego, żeby inni widzieli i sama nie wiem, czy czuje dziecko czy nie:-( nawet tu się nie moge pocieszyć bywa ze czuje jakby cos poruszało mi się w brzuszku ale ja nadal nie wiem czy ono juz kopie czy nie.Do tego na święta mam jechac do rodziców mojego przyszłego męza, znowu kazdy będzie tam pił, palił, i wogle a ja znowu tak jak w lato, kiedy robili ogniska bede miała parszywie zły humor:-( bo nic mi nie wolno :(... mam huśtawki nastrojów.Tuje jak oszalała od początku mam juz 8 kg na plusie:sad::sad::sad: a daleko do końca - boje się porpstu boje :baffled:Martwie się o dziecko wogle jakoś tak smutno...:frown:

Ostatnia edycja:
Do góry