reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marzec 2009

reklama
Bansikxd jesli dobrze się odżywiasz, i z dzieckiem wszystko ok, to chyba nie masz się co przejmować tak tą wagą.
Ja już się nie mogę doczekać piątku i usg. :-)

A może ja do Was też dołączę!
Jestem w 26 tyg ciąży, mam termin na 2 marca. Jest to moje 2 dziecko. Mam już córeczkę, która aktualnie ma 3 lata i 9 miesięcy. Tym razem będziemy mieli syna.
julia.l wg tego kalkulatora mieszczę się w górnej granicy:szok: Do tej pory przytyłam 12 kg w tym w przeciągu niecałych 4 tygodni 5kilo! A tu jeszcze prawie 3 miesiące!
kaczuszka2 jeżeli lekarz przepisał ci Duomox to pomimo swoich obaw bierz go. Bez konkretnego powodu napewno lekarz by ci tego nie przepisał. Ja w ciąży z Gabrysią brałam Duomox i mała urodziła się cała i zdrowa. Do tegojest śliczna i mądra (wiem, wiem, ochy i achy nad własnym dzieckiem:sorry2:). Jedyne co ma inne niż wszystkie dzieci w grupie przedszkolnej, to to, że świeci:-D Żartuję!!! Jest leworęczna, ale wątpię, że to wpływ antybiotyku.

A ja się załamałam, wydawało mi się, że tak bardzo nie przytyłam a tu dziś bratowa dała mi parę ciuchów po "swojej ciąży" i prawie w nic nie wchodzę:zawstydzona/y: Ona do końca ciąży ubierała prawie każdy z tych fatałaszków (ciągle wydawało mi się, że wygląda jak balonik) a ja mam przed sobą jeszcze ok.4 miesiące i co? Myślałam że nie wyglądam tak znowu "ogromnie" a tu co innego się okazuje. Troszkę to w sumie dziwne bo od początku ciąży nie przytyłam aż tak dużo jeśli chodzi o kilogramy - ok. 4,5 kg w sumie. Brzuszek też nie jest taki duży, chyba coś rozszerzyło mi bioderka bo nic innego nie przychodzi mi do głowy.

Ja w pierwszej ciąży przytyłam 20kg i tez mi tyle zostało, nic nie straciłam pomimo karmienia piersią 8 miesięcy, więc teraz do szczuplutkich nie należe i przeraża mnie moja waga

reklama
Hej laseczki u mnie 4 kg na plusie ,a w pierwszej ciazy przytylam 23 kg i wszystko zrzucilam ,jak narazie to nie zanosi sie bym tyle przytyla co poprzednio.Ciekawe od czego to zalezy?

Do góry