Vinniki wszystkiego NAJ NAJ NAJ

sto latek i mniej samotnych urodzin, choć miałaś dzieci;-)
Jęlsi chodzi o przeciwbólowe to mi tylko o nospie lekarz mówił i to tej zwykłej, ale powiedział ze jak nie muszę to abym nie brała w malych bólach..
Nika z tym serduchem to co Ty uważaj bo to tak nie za dobrze:-(
Justina jak to gaz podwiewa?? matko przeciez to może kiedys wybuchnąć..

u mojej koleżanki tak się stało ze sam piecyk wybuchł w łazience, szczęscie że byli ale w kuchni obok, bo jakby ktoś był pod prysznicem to by juz nie żył:-( matko aż się sama wystraszyłam..
Sara podziwiam Cie za tą torbę szpitalną, ja to sobie myslę że dopiero po nowym roku zacznę kompletować, tylko tak myślę że chyba już w styczniu powinnam być spakowana..
Myfa znalazłam jednak info o tej długosci szyjki, ja mam 3,41 cm
Magdalenka Ty lepiej faktycznie nieźle się przylóż aby się wyleczyć bo to nei ma żartów z chorobami w ciąży.. ja nienawidzę czosnku ale w zawsze w stanach przeziebienia i choroby pomaga, dodatkowo mąż smaruje mnie AMOLEM, ubieram się w ciepły strój, spodnie, polar, skarpetki ciepłe(bo sie odkrywam w nocy jak przeziebiona jestem) i tak śpię, na drugi dzien rano budze się już z lepszym zdrowiem
A u mnie nic ciekawego minęła mi niedziela szybciutkoooooo
Wczoraj mąż dopiero o 23 wrócil z tego Torunia:-( dzis niedziela minęła szybko i cóż się nim nacieszyłam..... Ale przywiózł mi łapówke w postaci PIERNIKÓW Toruńskich!!!!!

od klienta dla żony w ciązy dostał

śmiać mi się chciało ale pierniki mniam mniam..... na cały tydzień będzie..
No i co ciekawego nic wiecej:-( idę się zaraz połozyc bo mnie troche brzuszek boli, od surówki obiadowej z porem, zjadłam i od tego mam okropne wzdęcia
Życze Wam miłego śnieznego wieczoru bo ja chyba polegne za godzine na łózko..

Jesli pominełam kogoś to przepraszam ale już nei usiedzę na krześle bo tak dzidziuś sie wierci..