*J*U*L*K*A*
Mama dwóch łobuzów:)
Nika GRATULACJE
i widze że skaczemy po tych samych forach
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Na to licze....zobaczy jak to jest.....Tanu ja mam to samo ech..... ale jak ja bede wyjezdzac pewnie on bedzie tez zazdrosny ;-)

Na to licze....zobaczy jak to jest.....takie male pocieszenie.....eh czasem mam dosc tego siedzenia w domu juz ponad 3 lata odcieta od swiata zewnetrznego.....

a jak tatuś przyjął ta wiadomośc?? wie już??
A co do wyjazdów firmowych to ja zawsze jestem piekielnie zazdrosna jak się dowiaduje o tym i mówię że nie pojedzie(zresztą on sam wie że tego nie lubię i nie chce jechać dla mnie, bo za pierwszym razem, kilka lat temu, straszną awanturę o to mieliśmy), potem mam etap ze mi szkoda i staram się zmienić swoje myślenie i wysyłam go na siłę, potem jak już jest dzień wyjazdu to prawie płaczę że mnie tu tak samą biedną zostawia i robię mu wyrzuty ale wciąż każę mu jechać bo przeciez nie może dla mnie rezygnować ze wszystkiego
Przez cały wyjazd chodzę w domu zła jak osa i mam ochote wszystkich pozabijac, no i oczywiście mam głupie myśli.
A potem jak wraca to się ciesze choć patrzę podejrzliwie czy wszystko jest nadal OK.
choc to było dawno temu, bo od 2 lat mieliśy budowę domu, slub no i teraz ciąża tez w domu.
coraz nas więcej
Choć jak usłyszał ze pierwszej córeczki nie udało mu się ucelować, a drugie też nie będzie dziewczynką, to bez problemu na trzecie się zgodził

Ale jak to wiadomo plany planami, a natura naturą. Oby tylko zdrowe były....