• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marzec 2009

reklama
Witajcie no to nie jesteście same co sie okropnie dziś czują.
Strasznie jestem słaba najlepiej leżałabym w łóżku cały dzień a tu przy dwójce dzieci nie idzie.
Niech już te złe samopoczucie minie :wściekła/y:
Do jedzenia dziś mnie wcale nie ciągnie
kurcze obym na wczasach nie była taka "wypompowane "
Trzymajcie się kobitki i WASZE maleństwa ;-)
idę leżeć

dajcie spokój z tą pogodą!

nejchętniej nie wychodziłabym z łózka, a muszę...musze sie do apteki wybrac...czesto łapią mnie skurcze i gin powiedział ze mam kupic sobie magnez...ale zeby sie dobrze wchłanial mam go łykac z zelazem i wit c

poza tym musze sie dzis wybrac do kosmetyczki.....mam wrazenie ze z dnia na dzien wygladam coraz paskudniej na buzi...moze mi jakis fajny piling zrobi czy cos...

Mordoklejka jak pojdziesz do kosmetyczki to powiedz ze jestes w ciazy ja 3 lata temu bylam to nie wszytkie maseczki i produkty mozna zastosowac...
nie boisz sie brac żelaza strasznie niszczy zeby , ja bym sam magnez brała ...

Ja wysprztalam chałpe teraz tylko musze zmyc podłoge ale poczekam az moja córa zje płatki :-p
No i potem idziemy posiedziec na ogródku bo słonko zawitało do nas...

Sofik a z zty zelazem to prawda?cholera tyle sie nachodzilam do dentysty i na cierpialam a teraz mi wszystkie zeby wypadna:-(
To co mam teraz zrobic jak mam brac zelazo z witamina C? a Ty Sofik bralas w pierwszej ciazy zelazo,albo ktoras z Was?
No to teraz dalas mi do myslenia

Właśnie apropo witamin to jakie bierzecie ?
Ja narazie łykam kwas foliowy ale napewno będę brała po 3 miesiącu prenatal (tak mi zalecił p.doktor)
Obydwie ciąże go brałam .
A jak u WAS z witaminkami co zalecają wasi lekarze.
Mnie strasznie napuchły dziąsła stały się strasznie wrażliwe(już się zaczyna ) matko po wczasach czekają mnie długie wizyty u dentysty.
Robię sobie płukanki dentoseptem (polecam jest dobry na takie sprawy )
Pozdrawiam czeka mnie jutro wielkie pakowanie i jeszcze jutro na urodzinki (wcale mi się nie chce ale co zrobić ).
:baffled:

:baffled::confused: Ja brałam całą ciążę i wszystko ok z zębami (poza jednym, ale on już przed ciążą był do wyrwania)

Miałas szczescie, moja kolezanka brala i co teraz ma co 2 to pląba, reszta boli... a miała zeby jak perełki...:szok:

Ewelcia tu u nas daja żelazo ale ja i tak nie bede łykac.A ty bierzesz żelazo + witamine C bo szybciej sie żelazo wchłania jak jest witamina C. Nie chciałam Cie zmartwic:baffled: przepraszam. Ale pisze to co wiem i słyszałam...
Ale najgorsze jest żelazo w syropie...

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry