reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marzec 2009

reklama
Witajcie no to nie jesteście same co sie okropnie dziś czują.
Strasznie jestem słaba najlepiej leżałabym w łóżku cały dzień a tu przy dwójce dzieci nie idzie.
Niech już te złe samopoczucie minie :wściekła/y:
Do jedzenia dziś mnie wcale nie ciągnie
kurcze obym na wczasach nie była taka "wypompowane "
Trzymajcie się kobitki i WASZE maleństwa ;-)
idę leżeć

dajcie spokój z tą pogodą!

nejchętniej nie wychodziłabym z łózka, a muszę...musze sie do apteki wybrac...czesto łapią mnie skurcze i gin powiedział ze mam kupic sobie magnez...ale zeby sie dobrze wchłanial mam go łykac z zelazem i wit c

poza tym musze sie dzis wybrac do kosmetyczki.....mam wrazenie ze z dnia na dzien wygladam coraz paskudniej na buzi...moze mi jakis fajny piling zrobi czy cos...

Mordoklejka jak pojdziesz do kosmetyczki to powiedz ze jestes w ciazy ja 3 lata temu bylam to nie wszytkie maseczki i produkty mozna zastosowac...
nie boisz sie brac żelaza strasznie niszczy zeby , ja bym sam magnez brała ...

Ja wysprztalam chałpe teraz tylko musze zmyc podłoge ale poczekam az moja córa zje płatki :-p
No i potem idziemy posiedziec na ogródku bo słonko zawitało do nas...

Sofik a z zty zelazem to prawda?cholera tyle sie nachodzilam do dentysty i na cierpialam a teraz mi wszystkie zeby wypadna:-(
To co mam teraz zrobic jak mam brac zelazo z witamina C? a Ty Sofik bralas w pierwszej ciazy zelazo,albo ktoras z Was?
No to teraz dalas mi do myslenia

Właśnie apropo witamin to jakie bierzecie ?
Ja narazie łykam kwas foliowy ale napewno będę brała po 3 miesiącu prenatal (tak mi zalecił p.doktor)
Obydwie ciąże go brałam .
A jak u WAS z witaminkami co zalecają wasi lekarze.
Mnie strasznie napuchły dziąsła stały się strasznie wrażliwe(już się zaczyna ) matko po wczasach czekają mnie długie wizyty u dentysty.
Robię sobie płukanki dentoseptem (polecam jest dobry na takie sprawy )
Pozdrawiam czeka mnie jutro wielkie pakowanie i jeszcze jutro na urodzinki (wcale mi się nie chce ale co zrobić ).
:baffled:

:baffled::confused: Ja brałam całą ciążę i wszystko ok z zębami (poza jednym, ale on już przed ciążą był do wyrwania)

Miałas szczescie, moja kolezanka brala i co teraz ma co 2 to pląba, reszta boli... a miała zeby jak perełki...:szok:

Ewelcia tu u nas daja żelazo ale ja i tak nie bede łykac.A ty bierzesz żelazo + witamine C bo szybciej sie żelazo wchłania jak jest witamina C. Nie chciałam Cie zmartwic:baffled: przepraszam. Ale pisze to co wiem i słyszałam...
Ale najgorsze jest żelazo w syropie...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry