reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marzec 2009

Dariuś żeczczywiscie masz przechlapane z tym lekarzem, a moze będzie lepiej jesli zmienisz ginekologa?:confused:
Spokojna zaparzaj sobie tych ziółek powinny dobrze ci zrobic. A moze Ty sie czymś martwisz kochana i dlatego nie mozesz spac? Bedzie dobrze:tak:
Buziaki dla wszystkich duzych i małych :*

reklama
Mamusia piękne te kartki, masz talent:tak:Daria ta twoja p.doktor to rzeczywiście chyba chce z ciebie kase wyciągnąc, będzie na urlopie a prywatnie pracowac będzie:confused: no ale trudno tacy są niektórzy lekarze, najważniejsze jednak żeby twoja fasolcia była silna i zdrowa, tego ci życze z całego serca, i wszystkim mamusiom na marcowym wątku:-) Co do L4 to też sie boję czy lekarz mi je da, jedni daja od razu a od drugich trzeba sie prosić.

tez o tym mysle. kruszynka0988 ale to juz drugi lekarz u ktorego bylam . pierwszy calkowicie mnie olal. izabela 27 napewno tak jest. wcale nie musze isc prywatnie bo moglaby mi dac skierowanie na usg bezplatne, przeciez maja podpisane umowy z roznymi gabinetami.

Witam

Dziewczynki, pierwszy pawik ciążowy za mną:szok: Nie puszczałam pawików chyba już z 10 lat, aż tu nagle zjadłam śniadanko i poczułam, ze muszę biegać do kibelka, w poprzednich ciążach to nawet mnie nie muliło praktycznie, a w tej nawet5 pawik:-D

mamusia, super karteczki, zdolna jesteś!!!:tak:

Daria, zmień lekarza, dobrze Ci radzę, ta Twoja pani doktor, to jakaś naciągaczka!!!

Wojteczkowa, witaj wśród marcóweczek!!!;-)

Daria ja tez jestem z Bydgoszczy i jestem strasznie zdziwiona tym co piszesz, do jakiego Ty ginekologa chodzisz??????? Ten ktoś jest chyba nie poważny!!!!! na Twoim miejscu jak najszybciej znalazłabym innego lekarza. Jesteśmy po usg prenatalnym i nic za to się nie płaci ,a on\ona chyba chcę Cię naciagnąć na pieniążki - co za lekarze masakra!!! Trzymajcie się kobietki :) Pozdrawiam cieplutko.

Witajcie,
ja też wczoraj czułam się okropnie, strasznie byłam słaba - dziś chyba jest trochę lepiej. Współczuję tym z Was, które z tymi dolegliwościami muszą pracować - ja na razie mam nauczycielskie wakacje, ale 1 września do pracy, nie wiem jak to będzie.

Spokojna - ja też odkąd jestem w ciąży to gorzej śpię - chyba z przejęcia.
Mamusia - piękne karteczki. Ciekawe, czy nasze Fasolinki będą chłopczykami czy dziewczynkami:-)

Daria ja tez jestem z Bydgoszczy i jestem strasznie zdziwiona tym co piszesz, do jakiego Ty ginekologa chodzisz??????? Ten ktoś jest chyba nie poważny!!!!! na Twoim miejscu jak najszybciej znalazłabym innego lekarza. Jesteśmy po usg prenatalnym i nic za to się nie płaci ,a on\ona chyba chcę Cię naciagnąć na pieniążki - co za lekarze masakra!!! Trzymajcie się kobietki :) Pozdrawiam cieplutko.

A z jakiej jestes dzielnicy?? Do jakiego lekarza chodzisz?? Ja mam chyba poprostu pecha :wściekła/y: z tego co widze jestes w 9 tygodniu i juz mialas badanie prenatalne, aja jestem w 10 i gin mi powiedziala ze mi teraz nie zrobi bo za szybko,dlatego mam przyjsc prywatnie do niej za 2 tyg

reklama
Do góry