reklama

Marzec 2009

reklama
Witaj Kruszynko, cieszę się, że zajrzałaś i że dobrze Ci się poukładało. Życzę Ci wszystkiego naj i spełnienia wszystkich Twoich marzeń. Pozdrawiam Cię serdecznie!

Hej!! Byłam wczoraj u lekarza nie jest dobrze musze leżeć mam za krótką szyjke macicy. Lekarz chciał mi dać skierowanie do szpitala ale powiedziałam że i w domu poleże jak coś się będzie dziać to szpital tak to wszystko jest dobrze niunio duży i zdrowy badania też dobrze. Mam proźbe jak coś wiecie na temat tej szyjki to napiszcie mi coś. Dziękuje

Witam z rana, czyżby reszta jeszcze spała, przecież zaraz 11 :-) Ja już po śniadaniu i w połowie sprzątania. :-)
Wiolciaa ja skróconej szyjki nie mam to i nie umiem pomóc, ale dziewczyny cosik Ci pewnie powiedzą. :-)

Witam:-)
kruszynka0988 witaj super że sie jakos poukładało i jest dobrze teraz już tylko musi być lepiej czego bardzo mocno ci życzę.Pozdrawiam cie kochana.
wiolciaam ja niestety nie umiem ci pomóc bo z takim czyms nie miałam stycznosci ale dziewczyny na pewno się odezwą.Super że z synkiem jest ok,a ty dużo odpoczywaj,leż jak lekarz zalecił póki możesz w domu.:tak:
U mnie za oknem snieg z deszczem masakra,synek nie dał mi się wyspać przy sobocie bo z rana miał do mnie kupe spraw brrrrr,teraz myslę co tu zrobic z reszta dnia w sumie nic mi sie nie chce chyba poprostu polenihuje :-D:-D:-D
Miłej soboty dziewczynki:-)

Hejka. Mowiac szczerze to ja się obudziałam niedawno ale b często wstaje w nocy nad ranem i to dlatego przysneło mi sie o 7 i obudziilaqm sie nidawno nawet sie nie ubralam jeszcze:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D

Czesc wam

Ale dzis senny dzien.Siedze w domu z mezem wiec ani mi na kompa nie da wejsc za duzo bo sam bedzie siedzial,posprzatane w sumie jest,tylko nastawic pranie,nikt nas dzis nie odwiedza,nawet obiad prawie gotowy-nudy!

reklama
Hej!
Nie dawno wstalam,jeszcze w pizamie jestem nawet nie mam ochoty sie ubierac.Zero pomyslow na dzis,na dworze zimno i bialo o szron jest na drzewach i trawie.
Maz w Anglii a ja sama:-(:-(:-(

kruszynka super ze wszystko ok.
Wiolciaaa jak lekarz zalecil lezenie to lez i sie oszczedzaj kochana,

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry