• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marzec 2009

ja tez juz mam...tzn samo nie leci ale jak nacisne to tak..w poprzedniej ciazy ciagle mialam poplamiona posciel bo jak gniotlam piersi w nocy strasznie sie lało:)

Buhaha fajnie że nie jestem sama to luz jakiś nawał mam mleka :-D
Jeszcze zauważyłam że jak pomyśle o dzidzi karmieniu to juz sie pojawiaja kropelki:szok:

reklama
A ja nie mam nic takiego nnic mi nie leci i nie wiem czy to dobrze czy źłe :( i mam pytanko od 24 tyg robi się badanie obciążeniem glukozą ale nie wiem do ktorego wiecie moze bo jak sie wyrobię to z J pojade a jak nie to sama bede musiała kombinowac

Ostatnia edycja:
Maniulka to jeszcze ja dolcze do zyczen:
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!

Nika mnie tez nic nie leci,ale dziewczyny pisza ze to tez norma wiec sie nie martwmy:)

A ja nie mam nic takiego nnic mi nie leci i nie wiem czy to dobrze czy źłe :( i mam pytanko od 24 tyg robi się badanie obciążeniem glukozą ale nie wiem do ktorego wiecie moze bo jak sie wyrobię to z J pojade a jak nie to sama bede musiała kombinowac

Mi mowiono ze do 27 chyba nie jestem pewna
I napewno wszytsko jest oki a to ze nie leci to nic nie kazdej musi przyjdzie i czas na Ciebie juz wczesniej pisalam:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry