Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
musze jeszcze poczekać za ok 2 tygodnie będę miała usg to juz bede spokojniejsza jak sie płeć potwierdzi 

julia, ja mam wrażenie, że to nie tyle mięśnie ile stawy, całe spojenie mnie boli (jak pisałam na dolegliwościach") dzisiaj to ledwo chodzę :-(Mam pytanko czy którąś z Was bolą mocno mięśnie krocza że macie problemy z chodzeniem czy tylko ja jestem nie z tej planety i rycze przy każdym kroku:-( Szczerze to mięśnie bolały mnie od poczku, ale delikatnie i lekarz mówił że to normalne bo wszystko jest rozciągnięte po pierwszym porodzie, ale dzisiaj to już tak boli że nie moge wytrzymać:-(
mnie w pierwszej ciąży nie bolało mnie w ogóle, a "rozeszło się" bardzo ładnie - natomiast teraz to jakaś masakraWspółczuję Wam tych bóli - mnie na razie nic nie boli prócz głowy od czasu do czasu. Nie wiem czy to dobrze, czy źle, bo może jak boli to znaczy, że wszystko się do porodu przygotowuje a jak nie boli to nie wiem, taka "wąska" zostanę czy co...
my zawsze chcieliśmy mieć dwójkę - pierwsze urodziłam jak miałam skończone 30 lat, teraz będę miała 33... ale mąż coś "marudzi" że gdyby teraz była druga córka to może jeszcze pomyślimy o trzecima co do liczby dzieci, na pewno chciała bym mieć więcej niż 1, ale liczę, że to 2 będzie już takie w pełni planowane, po studiach, po wybudowanym domu, gdy już wyjdę "na swoje", teraz na pewno będę się dużo lepiej pilnować, żeby znowu nie było z przypadku,:-) A przy okazji to się śmieje do Tomaszka, że trójkę dzieci zdążę mu urodzić, to pierwsze w wieku 22, drugie w wieku 32 i trzecie w wieku 42. Bo chyba bała bym się mieć dzieci w niedużej różnicy wieku, bała bym się tego, że musiała bym "ugrzęznąć" w domu na kilka lat, a ja niestety jestem egoistką i nie umiem myśleć o innych .....
![]()
nie wiem, czy będę na siłach... a co do egoizmu, to teraz Ci się tak wydaje, jak zobaczysz Maleństwo swoje, to cały świat obróci się do góry nogami i już nie Twoje zachcianki będę najważniejsze....