reklama

Marzec 2009

Maniulka wszystkiego naj naj naj naj naj naj lepszego :)

urodziny24.jpg

Ja się nie stresuje ja się bardzo ciesze z córeczki i b ją chce

Ostatnia edycja:
reklama
Maniulka, wszystkiego naj naj najlepszego!!!!!!!!!!

Wczoraj widziałam się z moim szefem i wiecie co, on postanowił ze swoją zoncią, że ja powinnam iść do jej lekarza, bo on jest ordynatorem oddziału położniczego w którym planuję rodzić. Z jednej strony ucieszyłam się, że ktoś się o mnie martwi, ale z drugiej strony wkurzyło mnie to, że oni tak "postanowili"...

Co do bólu w czasie ciąży, to ja tez czasami odczuwam ból w okolicy krocza, ale biorę nospę i zaraz mija, do tego dochodzą bóle pleców(ok. lędźwiowa) czasami ból w prawym boku pod żebrami no i ból bioder w nocy, ale na szczęście te bóle są do wytrzymania, nie biorę na nie zadnych tabletek i nie odczuwam ich codziennie... najważniejsze, ze z maluszkiem ok:-)

Maniulka wszystkiego najlepszego w dniu urodzin!!!! Spełnienia marzeń!:tak::tak::tak::tak::tak:

Ja też ostatnie urodzinki spędzałam sama, wiem jak to jest.

Mój mąż też ma taką pracę, że w tygodniu jest w domu 2-3 dni a pozostałe spędza w Niemczech lub Belgii... mógłby tam siedzieć non stop, ale opłaca mu się wracać. Też więc jestem słomianą wdową przez 2/3 tygodnie. Ufam mu bezgranicznie - dużo robi to, że jest to i dla mnie i dla niego drugi związek - z tamtych poprzednich wyszliśmy bardzo poranieni, wiemy obydwoje jak ważna jest nasza miłość, bliskość i zaufanie.

Maniulak wszystkie najlepszego w dniu urodzin!!!!!

Mnie boli najbardziej kregoslop do tego jeszcze kosc ogonowa,nogi biodra ale tak na przemian:-(
Od poczatku ciazy moze wzielam ze 3,4 no moze 5 tabletek nospy,staram sie nie brac.
Ja juz meza pozegnalam,wjechal do Angli,wraca w niedziele w nocy:-(jejku juz mi smutno bo sama jestem,moze mnie jutro lub w niedziele ktos odwiedzi.
Kurde przeciez ja zwarjuje sama w tym domu!!!!!

A mi od kilku tygodni pojawiają się wycieki z cycuszków musze zakładać wkłądki bo mam mokro i plamki na bluzkach hmm też coś takiego macie???
To siara wiem ale hmmm tak sie zastanawiam bo w pierwszej ciazy tak nie miałam:eek:

reklama
ja tez juz mam...tzn samo nie leci ale jak nacisne to tak..w poprzedniej ciazy ciagle mialam poplamiona posciel bo jak gniotlam piersi w nocy strasznie sie lało:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry