reklama

Marzec 2009

Tanu no ja tez właśnie i teraz nie wiem co i jak czekam do środy i sie wyjaśni bo nawet etraz wyczytalam na ulotce cos takiego cytuje "Jak stosować preparaty maarki Prenatal
Prenatal DHa zawierajacy kawasy omega3należy stosować jako środek uzupełniający preparat witaminowo-mineralny Prenatal Calssic

HYmmmmmm:baffled:

reklama
Truda23 no to ja też obstawiam ze będzie dziewczynka:-)
Ja dzisiaj już tak pewniej kupowałam ciuszki w kolorze różu hahahahahaha bo tak naprawdę mam różniaste kolorowe ale różowych mało a one są takie urocze landrynkowe

Co do zakladow to dobry pomysl,bo ty Truda chyba jako jedyna jeszcze nie wiesz kto mieszka w Twoim brzusi?!No to ja stawiam na dziewczynke:-).
Kurde moze tak jest ze ten Prenatal DHA to jest tylko uzupelnienie a mi babka powiedziala w aptece jak kupowalam ze ten DHA jest lespszy od classic bo zawiera te kwasy omega:rofl2::crazy:

Julia odezwij sie do nas,wiem ze zagladalas na watek zamkniety,napisz co u ciebie.

chodzi o to że uzupełnia witaminy w posiłkach a nie zastępuje
a napiszą ci wszystko ze najlepiej przyjmować wszystko z serii :))) tak jak kupujesz szampon najlepiej się sprawdza z odzywką balsamem i serum

Ostatnia edycja:
no tak porownalam sklad to ewidentnie widac...ze w tym DHA nie ma niczego oprocz tego DHA:-) zadnych witamin i skladnikow mineralnych...ale w raczej gdyby nie wy nie zwrocilabym na to uwagi... mialam wrazenie ze to poprostu jakas odmiana tak jak jest clasic i complete....

czesc dziewczynki..
Widze że narzekacie ze mało osób jest, ale faktycznie jakies tam zajęcia i czas ucieka:-(
Moge wytłumaczyć siebie: nadal siedze nad praca inzynierska.... Już zostało mi tylko podsumowanie ale jest masakrycznie trudne i nie mogę sobie dać rady:-( już dosc mam tego:-( dośśśśśććććć. Dopiero teraaz wlazłam na forum ale i tak nie ma czasu aby Was poczytac.
W weekend posprzątaliśmy z mężem, choinka mała ubrana wiec jest Ok. Na święta do rodziców jedziemy, wiec sama nie musze niczego robić. Gościnnie zrobię tylko szarlotke, a raczej mój maż bo ostatnio bardzo dobra wyszła.
Co do wagi to mam już 11,5 kg, to dużo bo ja startowałam z wagi 78 kg przy wzroście 165 wiec jestem pucuśśśśś...... najgorzej nogi i uda bo reszta wygląda normalnie. Chyba to przez to że mam mało ruchu..siedzenie w domu itp.

Na szkole rodzenia połozna mówiła o witaminach, że bardzo dużo osób bierze witaminy niepotrzebnie, a potem się rodza po tym duże dzieci z ich nadmiaru!! przestraszyłam się i na te moje wypadające wlosy biorę co drugi dzien witamine, a w te dni kiedy witaminy nie ma biorę kwasik foliowy. Czy wy tez slyszałyście o takim działaniu witamin??

reklama
Madzik mi gin mowil ze on to praktycznie nie zaleca brania witamin tylko dobre zywienie wystarczy,bo nie kiedy tak jest ze jest ich nadmiar w organizmie.Mowil ze moga rodzic sie wieksze bobasy po tych witaminkach.

A ja leze,z malymi przerwami na siku,papu i piciu:-)troszke tak jak by bylo mi lepiej,ale jutro tez nie ide do pracy,bo maz mowi ze mnie nie pusci i juz wczesniej dalam znac szefowi ze jutro tez sie nie pojawie w pracy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry