Vinniki
Mamusia chłopczyków
Dzięki:-), to odetchnęłam z ulgą, choć i tak jestem na pograniczu normy. Zobaczymy co ginka powie jutro.Vinniki, z tego co mi gin mówił, to do 140 jest dobry wynik.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzięki:-), to odetchnęłam z ulgą, choć i tak jestem na pograniczu normy. Zobaczymy co ginka powie jutro.Vinniki, z tego co mi gin mówił, to do 140 jest dobry wynik.

jutro lece do lekarza zobaczymy co powie,

nie weim nic mi nie zrobila ale denerwuje mnie bo wszystko by chciala wiedziec i wciska cos czego nie chce,albo kupuje jakies pierdoly a potem gada ze kasy nie ma.Tesc taki sobie troche ponurak.Ale przynajmniej nie sa jakimis materialistami,zobaczymy moze jeszcze bedzie ok miedzy nami,noi miedzy Toba a Twoimi tesciami Truda.
a nie przechodzi. Ale ta ciocia z wujkiem są super, mają bardzo duże poczucie humoru :-).
. A myślałam, że jak mam ciągle poniżej normy poziom cukru na czczo to ominie mnie picie tej chol....ej glukozy.Tanu, rozumiem doskonale... ja dziś sobie pozwoliłam na mały spacer do przychodni po wyniki - było tak pięknie i zapragnęłam iść i iść przed siebie... Szkoda, że nie mogę. Też mi brakuje i ruchu i powietrza...cześć i czołem:-)
ja niedlugo zejde z braku tlenu i ruchu...kubie ledwo co ospa sie konczy a juz od wczoraj gardlo zatkane nos zasmarkany i ciagla goraczka powyzej 38.....moze to jakies powiklania po ospie...tak mi sie marzy swierze powietrze....