reklama

Marzec 2009

Wiem Julia,rozumiem Cie doskonale.Ja tez sie martwie jak dzidzi dlugo nie czuje.
Ja nawet nie wiem jak mam ulozone lozysko czy szyjka jest ok,czy sie nie skraca i czy zamknieta wrrrr mam nadzieje ze donosze dzidzie:-).
Dziewczyny sprawdzic szyjke to mozna chyba tylko USG dopochwowym prawda???oni mi takiego tutaj nie robia!!!

reklama
Mnie chyba też jakieś choróbsko łapie :/ najchętniej bym spała, spała i jeszcze raz spała :crazy: na obiad zrobiłam ziemniaki puree, kotlety i surówkę a na drugie danie zapiekankę ;-) tylko jakoś za bardzo nie mam ochoty jeść :crazy:. He he do dzisiaj nie wiedziałam, co to są humorki ciążowe ale dzisiaj to mam taki humor okropny przez nic że szok :crazy: normalnie wszystko mnie denerwuje. Jutro zobaczę dzidzie na usg to się humorek poprawi :-).

to nie ja to sara:))))
Przyszedł mój wózeczek!!!!! jestem taka szczęśliwa!!!! poskładaliśmy go z mężem i sobie stoi w dużym pokoju ale te stokke są piękne...

laila rób zdjecie i wstaw w watku zakupowym chetnie oglądne bo nie mam pojecie jak ten wózeczek wygląda :tak:
agusia ja mam straszne humorki od początku ciąży a najlepiej o tym wie mój mąż, który musi je dzielnie znosić...:)

No humorki ja tez miewam w pierwszym trymescie strasznie bylo w drugiej polowie lepiej teraz znowu mnie humorki dopadaja i jest mi z tym zle bo obrywa moj M ktory to dzielnie znosi

Czekam na niego wlasnie i tak mi smutno bo dzis tak pozno bedzie i mi juz teskno i nudno nuda u mnie nastala Kuba lekcje robi a mi nudno

Aaaa mielismy ochote na budyn smietankowy pycha

no tak naczytałam się ale nic nie odpisze jak cos bo juz nie pamiętam :-)
po mojej fatalnej nocce odsypiałam pół dnia później obiadek i przedstawiaenie w szkole dzieci przygotowały Jasełka synek był pasterzem,ale słodko było oczywiscie łezka w oku sie zakręciła jak spiewał kolędę do mikrofony tak pięknie,uwielbiam takie przedstawienia przygotowane przez dzieci :-)
co do moich tesciów juz kiedys był taki temat ogólenie są ok,chociaż bywały sprzeczki do tescia muwię tato a do tesciowej po imieniu to jest druga żona tescia więc tak najwygodniej na ty,od początku nie miałm problemu mówić tato normalnie taka kolej rzeczy czasami mówie babcia/dziadek :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry