Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ewelcia86 a czy jestes już na L4?????????

. Kazałam mu powiedzieć wszystkich imiona, i po chwili jeszcze raz powtórzyć, aby sprawdzić czy sobie tych imion nie wymyślił
. Ale całe jego rodzeństwo jest naprawdę wspaniałe, dobrze wychowani i nie mogę powiedzieć aby im czegoś brakowało. Chociaż może się nie przelewało, to na pewno mieli miłość od strony rodziców. Moja jedna babcia która jest sama cieszyła się, że mam tylu szwagrów bo miała z kim tańczyć na weselu hi hi co chwilę ktoś ją do tańca prosił :-)
.
:-):-)Laila06 z drugiej strony też nie pochwalam dziecioróbstwa, ale moja teściowa ma 11 dzieci, jak mój wtedy jeszcze chłopak mi o tym powiedział to nie dowierzałam. Kazałam mu powiedzieć wszystkich imiona, i po chwili jeszcze raz powtórzyć, aby sprawdzić czy sobie tych imion nie wymyślił
. Ale całe jego rodzeństwo jest naprawdę wspaniałe, dobrze wychowani i nie mogę powiedzieć aby im czegoś brakowało. Chociaz może się nie przelewało, to na pewno mieli miłość od strony rodziców.
:-):-)
Laila06 no takiego czegoś to też nie pochwalam, bo jak ktoś ma już dziecko i widzi że ledwo wiąże koniec z końcem to decydowanie się na kolejne dzieci jest krzywdzące również dla tego już narodzonego dziecka. :-( eh a jeszcze niektóre kobiety co mają każde dziecko z innym mężczyzną a z żadnym nie są związane tak na prawdę, to już nie potrafię zrozumieć :-(.