Hej hej
Mam jedno pod drugim teraz ale mialam kiedys jeden obok siebie.Teraz juz wiem ze musi byc odstep w podpisach w sygnaturce i wtedy wszystko wyglada tak jak trzeba.
Corcia mi dzis daje czadu,ciagle chce sie baiwc,wiec nie mam szans posiedziec przy kompie
dluzej.22 ego ide wlasnie na tolerancje glukozy ...naczczo na 8 rano
.Taki glodomor ze mnie..chyba sobie buleczke przemyce w torebce;-) na pozniej,chyba ze w szpitalu bar znajde
.Milego wieczorku
Mam jedno pod drugim teraz ale mialam kiedys jeden obok siebie.Teraz juz wiem ze musi byc odstep w podpisach w sygnaturce i wtedy wszystko wyglada tak jak trzeba.
Corcia mi dzis daje czadu,ciagle chce sie baiwc,wiec nie mam szans posiedziec przy kompie
dluzej.22 ego ide wlasnie na tolerancje glukozy ...naczczo na 8 rano
.Taki glodomor ze mnie..chyba sobie buleczke przemyce w torebce;-) na pozniej,chyba ze w szpitalu bar znajde
.Milego wieczorku

. Wynika to z tego, że siedzę cały dzień w domu i nic ciekawego sie nie dzieje. A poza tym to muszę prawie cały czas leżeć bo boli mnie brzuch. Jak siedzę lub wstaję to mi sie od razu robi twardy jak kamień na dole. Czy to skurcze?
Byłam tydzień temu u lekarza i stwierdził że wszystko ok, szyjka długa zamknięta i że mi nie da żadnych leków. i że mam odpoczywać. Tylko ile można? Na leżąco można co najwyżej poczytać forum ale z pisaniem to już nie tak fajnie. Nudzę się strasznie i martwię tym bólem.
kończę bo nie chcę psuć Wam dobrego nastroju