reklama

Marzec 2009

Hej hej
Mam jedno pod drugim teraz ale mialam kiedys jeden obok siebie.Teraz juz wiem ze musi byc odstep w podpisach w sygnaturce i wtedy wszystko wyglada tak jak trzeba.
Corcia mi dzis daje czadu,ciagle chce sie baiwc,wiec nie mam szans posiedziec przy kompie:baffled: dluzej.22 ego ide wlasnie na tolerancje glukozy ...naczczo na 8 rano:szok:.Taki glodomor ze mnie..chyba sobie buleczke przemyce w torebce;-) na pozniej,chyba ze w szpitalu bar znajde:-D.Milego wieczorku

reklama
Ewelcia u Ciebie jest jeden suwaczek a u MR sa trzy ale wszytskie w jednej lini onok siebie
Moze pokonbinujcie cos tam by pozmieniac:tak:
Ewelcia tak patrz a TY juz prawie 30 tydzien szok zlecialo jak nie wiem:-)

M*R* masz wszystko obok siebie.
Truda tak jeden bo jeden usunelam z dwa tygodnie temu bo mialam obok siebie i pomyslalam ze jak usune jeden suwaczek to dodam podpis ze bedziemy mieli synka,a tu d**** jest to samo.
No u mnie juz prawie 30tydz,zlecialo szybciutko:-)jeszcze troche i bede rodzic:szok::szok::szok:Sara tez juz prawie 30tydz:szok:
Jutro pokombinuje bo dzis mi sie juz nie chce,gotuje kakao na kolacje a do tego kanapki z dzemem nioe jestem zbyt tworcza dzisiaj:nerd:

Acha no to ja nie wiem nie znam sie tak na tym
Czekam na swoja druga polowke i cos dojechac sierotka nie moze echh i jak sobie pomysle ze bedzie znowu dzis mecz bleeee bo to taki fanatyk tego sportu ale wole zeby mial takie uzaleznienia niz zeby palil a co gorsze pił:tak:
Kuba juz w łóżku jutro jego wazny dzień bo ma przedstawienia jak juz pisałam jest św. Józefem hehe ciekawe jak wypadnie w tym stroju itp pewnie bedzie extra:tak:
Wstep na wystep jeden cukierek:-Dmoge dać kilo by tylko zobaczyc

M*R* masz wszystko obok siebie.
Truda tak jeden bo jeden usunelam z dwa tygodnie temu bo mialam obok siebie i pomyslalam ze jak usune jeden suwaczek to dodam podpis ze bedziemy mieli synka,a tu d**** jest to samo.
No u mnie juz prawie 30tydz,zlecialo szybciutko:-)jeszcze troche i bede rodzic:szok::szok::szok:Sara tez juz prawie 30tydz:szok:
Jutro pokombinuje bo dzis mi sie juz nie chce,gotuje kakao na kolacje a do tego kanapki z dzemem nioe jestem zbyt tworcza dzisiaj:nerd:

Ha ja tez dzis padam naprawde mialam sile tylko sobie zrobic kanapki z szynka i ogorkiem a na kakao hmmm moze ne dzis ale herbatka koperkowa pychaaaaaa opijam sie nia ostatnio i napic sie nie moge wiadrami mi lejcie i malo bedzie:-)

Cześć Dziewczyny
Ja też przyznaję że czytam Was codziennie a piszę dość rzadko:zawstydzona/y:. Wynika to z tego, że siedzę cały dzień w domu i nic ciekawego sie nie dzieje. A poza tym to muszę prawie cały czas leżeć bo boli mnie brzuch. Jak siedzę lub wstaję to mi sie od razu robi twardy jak kamień na dole. Czy to skurcze?:confused: Byłam tydzień temu u lekarza i stwierdził że wszystko ok, szyjka długa zamknięta i że mi nie da żadnych leków. i że mam odpoczywać. Tylko ile można? Na leżąco można co najwyżej poczytać forum ale z pisaniem to już nie tak fajnie. Nudzę się strasznie i martwię tym bólem.
Nie mam jeszcze wyprawki dla małej, w sumie to nie mam jeszcze nic i powoli spędza mi to sen z powiek. Widzę ile Wy już macie i ile potrzeba tego wszystkiego. Kiedy ja to wszystko zgromadzę:confused:
Niestety nie należę do tych szczęściar co niektóre z Was - nie mogę liczyć na rodzinę ani na to że mi ktoś coś da. Boję się że przez to że muszę ciągle leżeć tak naprawdę nie będę mogła pojeździć i poszukać tego co mnie interesuje. A nie chcę kupować byle czego aby szybko.
Co do świąt to nic nie robię bo nie mogę:-( sprzątanie spada na mojego faceta ale u nas od zawsze jest taki podział że kuchnia należy do mnie a sprzątanie do niego i jakoś nam z tym dobrze. Nikt nie narzeka.

Wiecie co, jestem już zmęczona tą ciązą, tym że ciągle coś jest nie tak. Dwa razy brali mnie do szpitala, trzymali po tygodniu, wypuszczali i miało być lepiej a nie jest. Wiem że ciąża to piękny czas, chciałabym się z niej cieszyć, dumnie nosić brzuszek, a zamiast tego ciągle się martwię i czuję ból. I jak tu się cieszyć? Naprawdę chciałabym zasnąć i obudzić się w marcu:-)

ech coś mam dziś doła:no: kończę bo nie chcę psuć Wam dobrego nastroju

reklama
Serio widzicie wszystko w jednej lini:szok:..ja widze zawsze jedno pod drugim:-D.To ja pokombinuje i jak sie uda to krzyczcie:-)

P.S Usunelam napis ze czekamy na synka i chyba jest jedno pod drugim ?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry