Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
Nika, a ja teraz kombinuję, jak tu przybrać chociaż kg, bo nie mam ani jednego na plusie

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

az mi sie milej zrobiło że coś ktoś do mnie "powiedział"
).
Ja tylko na chwilke,zdam relacje z wizyty u ginki i zmykam bo ksiadz zaraz ma przyjsc po koledzie.Potem wieczorem jeszcze wpadne odpisac kazdej z osobna na wasze posty.
No wiec USG mialam,ginka mnie zapytala czy chce miec teraz czy na wizycie za 3 tyg czyli 20.01 bo to juz ostatnie USG.No to ja mowie ze dzis chce (najwyzej za kilka tyg zrobie sobie u kogos innego).
Nasza corcia jest na 100% dziewczynka bo bezwstydnie sie rozkraczyla i bylo widac kazdy element cipki.Potem ginka uwidocznila jeszcze macice malej,no wiec wyglada na to ze dziewczynka 100%.(obym sie nie zdziwila ta nieomylnoscia USG hehe).
Lozysko wysoko,wymiarami dzidzia wyprzedza o tydzien = 32 hbd, tetno 140/min, wazy 1680g, polozenie glowkowe.Plyn owodniowy w normie.Szyjka tez ok ale nie mam napisane ile ma,mowila tylko ze zamknieta i jest w porzadku.
Natomiast jak uslyszala o petardach i racach sylwestrowych (panowie u znajomych mieli robic pokaz pirotechniczny) to wrzasnela ze mam siedziec w domu bo juz miala pacjentke ktora po huku petard zaczela rodzic.No i nie wiem,maz mowi ze spedzimy we 2,troche mi szkoda ale chetnie z nim spedze,dziecko wazniejsze...
Do szpitala mam sie zglosic na poczatku lutego,wiec nic sie nie zmienilo.
No i dostalam cala torbe bezplatnych bibelotow - w ramach reklamy tzn.pisemko "mam dziecko",kilka ksiazek "poradnik mlodej mamy", poradnik "kidy rodzi sie milosc", "przewodnik po karmieniu piersia", mase ulotek gerbera, hipp,happy baby, fisher price itp.,butelke avent, mleczko do prania Lovela, probke sudocrem, naklejki na lodowke, krem i oliwke Hipp, naklejke na tylna szybe auta "z nami jedzie dziecko" i herbatki Hipp-ziolowa,z kopru wloskiego i dla kobiet karmiacych.Niby same bibeloty ale czulam sie jak dziecko rozpakowujac te "prezenty"![]()