Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
to powiedziałam że innym razem i była niepocieszona, pewnie się obrazi, ale jak ona sobie wyobraża że jak będę robić kawkę, jak tu syn do wc dojść nie może, ja go nosić też nie mogę....

A moze zrobie tez przy okazji reszte zakupow, zależy od cen. Spisalam sobie ceny z allegro i jesli będą konkurencyjne, to będę kupować. Jak juz będę miec wszystko w domu, zrobie zdjecia i wkleje na wątku zakupowym. Już się doczekac nei moge

. Wg OM to już 30 tydzień a z wymiarów USG główka na 30 tydzień ale brzuszek i kości na jakieś 3 tygodnie do tyłu.
. Jestem załamana. Nie wiem co teraz będzie z moją kruszynką, co sie z nią dzieje i dlaczego nie rośnie. Dostałam leki (Kaprogest, no-spe, magnefar i luteinę) no i oczywiście nakaz leżenia. Jak to nie pomoże w ciągu 1,5 tygodnia to niestety szpital do końca ciąży. Nie wiem co o tym wszystkim myśleć. Nie spałam pół nocy, martwię się cały czas
. Może ktoraś z Was słyszała o takim przypadku i coś mi napisze. Może jeszcze mała urośnie. Nie wiem sama. Ginka nie potrafiła mi powiedzieć co może być przyczyną. Mówiła coś o jakiś wadach ale nie wiele z tego zrozumiałam.
. Szok. Załamka totalna. Pozdrawiam Was wszystkie. Trzymajcie się
Ale lekarz moj narazie o niczym mi nie mowil. Powiedzial tylko ze usg trzeba powtorzyc i jesli do normy nie wroci to bedziemy myslec
...