madzik_
Fanka BB :)
madzik raczej nie!!!
Bo oni tutaj nie badaja ginekologicznie i zadnych badan nie robia.No za wyjatkiem tego ze mialam w moczu jakies bakterie i pielegniarka pobrala mio wymaz z pochwy a ogolna doktorka sprawdzila wyniki i dala czopki.
W szpitalu raz polozna i raz ginka badala mi tylko czy mam szyjke zamknieta palcami i to nawet nie na fotelu tylko na lozku a i jeszcze ze by bylo smieszniej to zakryla mi dokladnie wszystko tak zeby ona tylko mogla reke tam wsunac,normalnie TOP SEKRET
o matko co za dziwne procedury. Kurcze to skąd wiadomo ze się szyjka nie skraca?? tylko po USG pewnie
??Lekarz ogólny??A paciorkowcem to własnie podaje sie antybiotyk przy porodzie mamie i czesto zapobiegawczo dają dziecku.Tak jak w tamtym linku pisało jest około 15-25% kobiet nosicielek.
Dobra teraz to juz naprawde lecę moją psioszkę odświeżyć do ginka.
Zaraz mąż po mnie przyjedzie.
Ostatnia edycja:

Oni od nas wszystko chcą, ale nam dać coś to wielką łaskę robią, mimo, że my wszystko musimy kupować, a oni mają gospodarstwo.
\
POza tym jadłam dziś same kwaśne i słodkie rzeczy: pomidorową, pomarańcze, jabłko, czekoladę pączka i teraz mnie zgaga męczy. Zaraz muszę się napić ciepłego mleka, może przejdzie. 

. Byliśmy też w PORDzie i trochę się zdenerwowaliśmy, pewna Pani powiedziała, że kurs na instruktora nie rozpocznie się w styczniu bo jest za mało kandydatów, że kolejny jest dopiero pod koniec lutego, dzisiaj tam pojechaliśmy i była bardzo miła Pani